Colțul constănțeanului supărat

211
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1413899455.jpg

Articole de la același autor

"Ca șomer, știu foarte bine ce efecte are și evaziunea fiscală măruntă asupra mea. Sunt un om care toată viața mi-a fost frică să încalc legea, am preferat să sufăr, să trăiesc pe datorie… Ceea ce, în ziua de azi, cam seamănă a prostie, ar zice unii, dar eu rămân cu concepțiile mele, așa învechite. Pe de altă parte, recunosc, eu personal n-aș fi în stare să reclam o persoană cunoscută, o rudă, despre care știu sigur că face evaziune fiscală" – ni s-a confesat Ioana Gheorghe, dealtfel, supărată pe ea însăși că nu are această putere. Încercând să-și acorde singură circumstanțe atenuante, pune această slăbiciune și pe seama educației primite în familie, de a nu face rău altora nici dacă merită.

Pe de altă parte, însă, nu poate acorda circumstanțe atenuante instituțiilor abilitate ale statului, care tolerează, de ani buni, faptul că la covârșitoarea majoritate a tonetelor comerciale din oraș nu se eliberează bonuri: "Evaziunea e la vedere, în tot orașul, nu e că unii ca mine nu o aduc la cunoștința autorităților. Eu una n-am primit niciodată bon fiscal de la aceste tonete, de la care cumpăr legume și fructe, pentru că nu am în zonă un magazin specializat. De ce, dacă vinzi doi nasturi trebuie să dai bon, iar pe tone de legume și fructe, nu? Probabil, ar trebui să ne mulțumim că nu mai folosesc vechile cântare… și că, în sfârșit, au și ei cântare electronice!"

Comentează știrea

Relu
22 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.604 secunde