"De ce suntem atât de ipocriți?"

133
1

Articole de la același autor

Chiar dacă legea care permite autorităților locale să opteze pentru eutanasierea câinilor fără stăpân a fost declarată constituțională, multe voci au început o nouă campanie pe marginea acestui subiect. Indiscutabil, consideră cititoarea noastră E. Chebac, niciun om cu suflet nu poate aprecia această măsură drept potrivită, însă având în vedere faptul că s-a ajuns într-o fundătură, din care aproape toată lumea consideră că nu se poate ieși decât printr-o măsură extremă, discuțiile par de prisos. Mai ales că, de când lumea și pământul, omul a sacrificat și sacrifică în continuare, pentru propria hrană, animale care mai de care mai "nobile și prietenoase". 

"De câteva zile aud numai despre problema maidanezilor, pur și simplu m-am săturat de atâta vorbăraie fără rost. Consider că s-a ajuns într-un punct de maximă ipocrizie, atâta vreme cât există mustrări de conștiință numai când vine vorba de sacrificarea câinilor, iar când se omoară cai, iepuri, căprioare, tot felul de păsări și alte mamifere ca să ne umplem străchinile cu mâncare, nu mai vociferează nimeni. Omul are mulți prieteni printre animale… Clar, nici mie nu-mi place să ucizi câini, dar dacă nimeni nu are o soluție viabilă, mai bine îi lăsăm să ne ucidă copiii, să ne ucidă și pe noi! Cred că este un subiect asupra căruia ar trebui să se mediteze la rece și, mai ales, fără ipocrizie!".

Comentează știrea

maria
28 septembrie 2013
cainii

adoptie: -cu act (card) ^personal^ al cainelui, -cip -igenizat -act de adoptie cu toate datele persoanei. Astfel : -se poate monotoriza unde ramane cainele -poate fi identificat -poate fi tras la raspundere adoptatorul Sanctiuni fff severe! In Ct, trebuie ca obligatoriu sa ceri acordul scris al tuturor vecinilor pt a tine caine la bloc,suntem satui de galagie si mizerie in jurul blocului!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5693 secunde