Medicul de gardă

Lăsați-o mai moale cu albitul dinților!

307
Lăsați-o mai moale cu albitul dinților! - whiteteethsmile300x199-1351548310.jpg
"Nu am îndrăznit să-l întreb pe stomatolog din ce cauză nu mi-a reușit albirea, de aceea m-am gândit să vă cer dumneavoastră lămuriri la această problemă, dacă se poate! Aș vrea să mai aflu dacă pastele de dinți speciale pot să albească dinții? Am probleme cu gingiile și vreau să știu dacă pot să repet albirea la alt stomatolog sau chiar acasă (n-am fost mulțumită de prima albire)"- Magdalena Ciurea.

Potrivit medicului stomagolog Cecilia Stănică, pentru a ajunge la nuanța dorită, de obicei se repetă de câteva ori procedeul de albire. Va trebui să se țină cont și de obiceiurile persoanei, precum fumatul, consumul de cafea, ceai sau al unor alimente care, de regulă, pătează dinții. Pe de altă parte, este adevărat că procedura de albire a dinților este în vogă de câțiva ani, dar asta nu înseamnă că se recomandă tuturor. Pentru evitarea oricărui risc, ideal ar fi ca înainte de a vă albi dinții să vă consultați cu un stomatolog în care aveți încredere, singurul în măsură să vă spună dacă este cazul să optați pentru această procedură. Referitor la pastele de dinți despre care se spune că albesc dinții, rolul acestora este de a curăța petele de pe dinți, făcându-i, într-adevăr, să pară mai deschiși la culoare, dar fără a-i albi cu adevărat. Asta, din cauză că albirea profesională a dinților are un efect incomparabil mai bun față de celelalte mijloace de decolorare a dinților. 

Cât privește persoanele care știu că au probleme cu gingiile, acestea nu ar trebui să-și albească dinții, ci mai degrabă să se trateze pentru atenuarea sau înlăturarea problemelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Formule de albire a dinților
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Parodontita sau boala civilizației
Pagina a fost generata in 0.169 secunde