Tratează acneea cu măr!

767
Tratează acneea cu măr! - mar-1365196733.jpg
Un mod simplu și eficace de a scăpa de acneea atât de supărătoare sunt măștile naturiste pentru față. Ingredientele naturale și ușor de obținut pot rezolva odată pentru totdeauna eterna problemă a adolescenților, dar și a adulților cu piele acneică. Cea mai faimoasă rețetă este cea cu măr și miere, ușor de preparat și recomandată pentru proprietățile de restabilire a echilibrului, supleții și strălucirii tenului. Pentru cei care nu știu, mierea are un efect extraordinar de calmare a pielii, fiind totodată un excelent agent hidratant, în timp ce mărul este un exfoliant natural. Fructul conține o substanță numită acid glicolic, care curăță porii în profunzime, reducând apariția coșurilor. Împreună, te vor ajuta să uiți de acnee și să te bucuri de un ten curat și catifelat, iar partea cea mai bună este că, spre deosebire de alte măști faciale, aceasta nu usucă pielea.

Cum să prepari și să aplici masca. 1. Ai nevoie de un măr, pe care să-l cureți mai întâi de coajă și apoi să-l dai prin răzătoarea specială pentru a obține un piure fin (poți folosi și robotul de bucătărie). 2. Într-un vas, amestecă pulpa de măr cu 4 lingurițe de miere pură, până obții o pastă moale. 3. Masca astfel preparată se aplică uniform pe față și se lasă să acționeze timp de 10 minute. 4. Apoi nu trebuie decât să clătești bine tenul cu apă călduță  atenție, amestecul poate fi cam lipicios, așa că se îndepărtează puțin mai greu. 5. La sfârșit, aplică o cremă hidratantă pentru față. 6. Pentru rezultate maxime, folosește masca facială de cel puțin două ori pe săptămână.

Important! Dacă ești alergic(ă) la oricare dintre ingrediente, este mai bine să eviți această mască de ten și să cauți un alt produs (sau o altă rețetă naturistă), adecvat pentru nevoile tale. În cazul în care simți o senzație de iritație sau arsură după aplicarea măștii, spală-te imediat cu apă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Aveți acnee? Iată cum scăpați de ea
Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum tratăm un ten afectat de acnee
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Argila tratează coșurile
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sănătate : Tratează acneea cu remedii naturiste
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de bolile de piele
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Vaccin împotriva acneei
Pagina a fost generata in 0.3005 secunde