Remedii naturiste

Argila tratează coșurile

406
1
Argila tratează coșurile - remediinaturisteargilatrateazaco-1348155793.jpg
Acneea este cea mai comună afecțiune a pielii, deranjantă atât pentru că este inestetică, dar și pentru faptul că, de cele mai multe ori, drumul până la vindecare este unul lung și anevoios.


Pe lângă tratamentele alopate recomandate de medicul specialist, nici remediile naturiste nu sunt o metodă de neglijat. De exemplu, proprietățile astringente și cicatrizante ale acesteia fac din argilă un remediu eficient. Sortimentele de argilă sunt diverse: de la argila albă sau galbenă, până la cea roșie sau chiar verde și gri, diferența dintre ele constând în conținutul de fier și magneziu. 

În tratamentul împotriva acneei, se folosește pudra de argilă. Se amestecă cu diferite sucuri din fructe sau legume, iaurt, miere de albine, ulei de măsline sau gălbenuș de ou, în funcție de tipul de ten. "Pentru tratarea coșurilor de pe corp, băile cu argilă sunt cele mai recomandate. În acest caz, se folosește o cantitate mai mare de argilă, înmuiată în apa de baie, iar ritualul nu va dura mai mult de 20-30 de minute. Acest amestec de «pământ cu minerale» curăță și restabilește echilibrul epidermei", recomandă site-ul Terapii naturiste.ro 


Comentează știrea

diana apostol
13 ianuarie 2014
cum am scapt de cosuri

Va pot spune ca eu am avut acnee mult timp.Si fratele meu avut mult timp iar singurele cremele care ne-au scapat de cosuri au fost pe baza de ulei din arbore de ceai. Dupa ce am fost la doctor, mi-a recomandat cremele pe baza de ulei de arbore de ceai de la Thursday Plantation efectele puternice impotriva cosurilor. Cremele pe baza de ulei din arbore de ceai pentru cosuri sunt incredibile de bune. Dupa un tratament cu ele am scapat de cosuri si puncte negre. Am recomandat cremele de la Thursday Plantation si la unele colege din clasa, si dupa ce le-au folosit nici ele nu au mai avut probleme cu cosurile. Eu le-am gasit la farmacie, dar cand am fost pentru fratele meu sa ii cumpar ziceau ca le-au terminat.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sănătate : Tratează acneea cu remedii naturiste
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de bolile de piele
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Vaccin împotriva acneei
Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Aveți acnee? Iată cum scăpați de ea
Pagina a fost generata in 0.3503 secunde