Rețeta zilei

Zacuscă cu vinete

786
Zacuscă  cu vinete - zacuscadevinete2-1317932013.jpg
Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoșar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roșii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.

Mod de preparare: Ceapa și ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa și se lasă cinci minute, apoi se adaugă și ardeiul. Se fierbe 30 de minute la foc mic, amestecând suficient. Se adaugă apoi vinetele tocate și se lasă să fiarbă. Roșiile se rad și se adaugă la compoziție, care se fierbe în continuare. În momentul în care a ieșit uleiul deasupra se adaugă sare după gust. Se mai lasă cinci minute, apoi se pune fierbinte în borcane, care se capsează și se pun la fiert în bain-marie. Se servește rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă cu legume la murat
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Conopidă la borcan
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pere în sos de vin
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza cu legume
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Perișoare speciale
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari murați la rece
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Roșii murate
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Diverse : Pește umplut cu ciuperci
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Social : Gospodinele renunță la zacuscă
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Prăjitură cu piersici
Pagina a fost generata in 1.0582 secunde