200 de elevi au participat la Concursul interşcolar de Arte vizuale „Imagine şi simbol în arta românească”

610
200 de elevi au participat la Concursul interşcolar de Arte vizuale „Imagine şi simbol în arta românească” - x-concurs-arte-1718013411.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a VIII-a ediție a Concursului Interşcolar de Arte vizuale „Imagine şi simbol în arta românească”, lansat în luna mai de Liceul Teoretic „Ovidius” şi Şcoala Gimnazială Nr. 8 Constanţa a avut ca temă „Ia românească”.

Concursul de arte vizuale şi-a propus să descopere, să încurajeze şi să promoveze creaţiile deosebite ale elevilor din şcolile gimnaziale şi liceele partenere. Acesta se înscrie într-o mișcare interşcolară de promovare consecventă a spiritului cultural și a valorilor în rândul tinerelor talente din mediul școlar.

Ia românească nu este un fragment sau un capitol din viaţa noastră, ea devine coloana vertebrală a comunităţii, reprezintă esenţa, simbolul poporului român, identitatea noastră culturală.

La ediţia din acest an au participat 200 elevi din 21 unităţi de învăţământ din judetul Constanţa. Lucrările selectate au fost premiate pe categorii de vârstă și secțiuni.

În galeria rezultatelor deosebite au fost acordate 50 de premii pentru cele trei secţiuni: pictură -  25 premii; grafică - 16 premii; fotografie – nouă premii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4579 secunde