209 candidați constănțeni așteptați la Școala nr. 24 pentru proba scrisă a Definitivatului

270
209 candidați constănțeni așteptați la Școala nr. 24 pentru proba scrisă a Definitivatului - img20210721131353-1658242213.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 20 iulie, începând cu ora 9, are loc proba scrisă a Definitivatului 2022, cu durata de patru ore, care reprezintă examenul de intrare și avansare în cariera didactică.

În județul Constanța s-au înscris 209 candidați, care vor susține proba la Școala gimnazială nr. 24 „Ion Jalea”. (dintr-un total de 229 de candidați înscriși), care au îndeplinit cumulativ următoarele condiții:

·         efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puțin un an;

·         calificativul pentru anul școlar în curs „Bine” sau „Foarte bine”;

·         media aritmetică a notelor obținute la cele două inspecții de specialitate și la evaluarea portofoliului profesional - minimum 8 (dar note nu mai mici de 7 la fiecare din probele respective).

Disciplinele de examen cu cel mai mare număr de candidați înscriși sunt: învățământ preșcolar în limba română (67) și învățământ primar în limba română (31).

Accesul candidaţilor în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 7:30 – 8:00, pe baza actului de identitate valabil – carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate – ori, în lipsa acestuia, pe baza paşaportului în termen de valabilitate, după cum apare în metodologie.

Candidaţii şi profesorii asistenţi nu pot avea asupra lor, în sala de examen, obiecte sau materiale din următoarele categorii: genţi, poşete, ziare, reviste, cărţi, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanţă, alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfăşurarea examenului în condiţii de legalitate, echitate şi obiectivitate. Acestea vor fi depuse şi sigilate în sala de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sala de examen. 

Rezultatele inițiale vor fi afișate pe 27 iulie 2022, iar contestațiile se depun la centrul de examen  conform programului: 27 – 28 iulie 2022. În contestație candidații precizează numele, inițiala tatălui, prenumele, CNP, denumirea centrului de examen și județul unde a susținut examenul, disciplina de examen și nota contestată. Contestația va fi însoțită de o copie după cartea de identitate/ pașaport. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 august 2022. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.705 secunde