Alegeri la Universitatea "OVIDIUS". Cine credeți că ar trebui să fie NOUL RECTOR?

5621
58
Alegeri la Universitatea

Articole recomandate

În luna iulie a anului trecut, imaginea celei mai cunoscute unități de învățământ superior din Dobrogea era umbrită de un scandal de proporții, ce l-a avut în prim plan chiar pe rectorul instituției de la acea vreme, Dănuț Tiberius Epure, arestat pentru luare de mită în formă continuată. 


Interimatul la conducerea Universității "Ovidius" a fost asigurat de prorectorul Gabriela Stanciu, care la rândul său este acum urmărită penal de Direcția Națională Anticorupție, în același dosar ca și Epure. Ancheta începută în urmă cu șapte luni de Ministerul Educației Naționale încă este în curs de desfășurare, iar în prezent interimatul la șefia Universității este asigurat de profesorul Ion Bordeianu.


Alegerile pentru desemnarea unui nou rector al Universității "Ovidius" vor avea loc pe data de 12 mai. Înscrierile pentru postul de rector au început pe 2 aprilie, prof.univ.dr. Doina Catrinoiu, prof.univ.dr. Ana Rodica Stăiculescu și prof.univ.dr. Sorin Rugină fiind cei care și-au depus candidaturile. 


Cine credeți că va reuși sau este cel mai calificat să ocupe scaunul de rector al Universității "Ovidius" Constanța?
LASĂ UN COMENTARIU  


Comentează știrea

58 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
dumi
11 aprilie 2014
Staiculescu

Staiculescu ar trebui sa fie rector. E singura care nu are epuristi in jurul ei si va elimina putregaiul numit Epure din toate structurile de conducere al facultatilor.

mimi
11 aprilie 2014
recomandare de la sine

Este cert un lucru: numai dna CATRINOIU poate ocupa scaunul de rector. Deci, votati-o cu incredere in viitorul acestei universitati!

dartanian
11 aprilie 2014
cred ca votez cu staiculescu

Astept sa vad ce ne spun fiecare dintre cei trei candidati, dar la prima vedere as opta spre Staiculescu. Singurul argument pe care il am pana acum este anturajul celorlalti doi. Nu se poate sa spui ca vrei binele universitatii cand tu faci poze cu obedientii lui Epure.Sa vad ce programe manageriale au, insa nu pot sa ignor apropierea lui Rugina si Catrinoiu de personaje profund incompetente si compromise.

Oprea
11 aprilie 2014
Staiculescu rector

Dna Staiculescu este singura care vrea ca raportul sa fie deschis si publicat. Deci e singura care nu are nimic de ascuns.

Catrinoiu Rector!
11 aprilie 2014
Este cea mai buna!

NU VAD ALTA SOLUTIE BENEFICA PENTRU UOC decat PROF.UNIV.DR. DOINA CATRINOIU!

Radu
11 aprilie 2014
Catrinoiu the best

Stie ce are de facut, pregatita din toate punctele de vedere.

Răspuns la: recomandare de la sine
Adăugat de : mimi, 11 aprilie 2014
Este cert un lucru: numai dna CATRINOIU poate ocupa scaunul de rector. Deci, votati-o cu incredere in viitorul acestei universitati!
zuzu
11 aprilie 2014
da, stie

Stie, ca Epure a invatat-o bine ca sa faca. Sa nu cumva sa-si piarda epuristii privilegiile.

Răspuns la: Catrinoiu the best
Adăugat de : Radu, 11 aprilie 2014
Stie ce are de facut, pregatita din toate punctele de vedere.
you&me
11 aprilie 2014
Rector va fi: dr. Catrinoiu

O aleg dintr-o suta fara emotii. Este persoana de care are nevoie universitatea sa se redreseze...

gigi
11 aprilie 2014
pt viitorul rector

Nu conteaza cine devine rector, important este sa se faca alegeri pentru toate structurile de conducere, iar actualii decani SA DISPARA!!! Au fost numiti de Epure, ei trebuie sa plece. Sunt compromisi, nu mai au nici un fel de credibilitate.Cine promite in campania electorla ca va face aceste lucruri, va avea votul meu. Daca nu, stau acasa. M-am saturat sa vad in senat si consiliile facultatilor niste nulitati cu ifose, asistenti si lectorasi prafuiti care pupa un dos doar-doar avanseaza, dar dosarul lor e mai subtire ca lama de ras. Epure si compania, hai sictir !!!!

Rody
12 aprilie 2014
D-na Catrinoiu RECTOR

Planul managerial este cel mai detaliat si am inteles ce doreste sa faca la universitate. Are capacitate de munca in echipa pentru ca am vazut ca are multi oameni in jurul dumneaei. Deci aleg D-na CATRINOIU DOINA!

58 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde