American Corner a marcat Ziua de conștientizare și luptă împotriva traficului de persoane

259
American Corner a marcat Ziua de conștientizare și luptă împotriva traficului de persoane - xbibliotecapopisteanu-1673435731.jpg

Articole de la același autor

11 ianuarie a fost declarată Ziua de conștientizare și luptă împotriva traficului de persoane, prilej pentru organizarea, în avans, a unei activități atractive şi utile în egală măsură, desfășurată la American Corner, luni, 9 ianuarie 2023, intitulată „Human Trafficking”.

Acțiunea a fost susținută de lector univ. dr. Alina Gălbează, iar studenții au analizat conceptul de trafic de persoane, pornind de la definiția oficială a Națiunilor Unite, iar informațiile suplimentare oferite au ajutat audiența să dobândească o înțelegere mai largă a acestui fenomen. Studenții au primit fișe de lucru cuprinzând texte referitoare la traficul de persoane, au rezolvat mai multe exerciții pornind de la acestea şi au comentat poveștile de viaţă a două supraviețuitoare ale traficului de persoane, Malaika Oringo (Uganda) și Marcela Loaiza (Columbia), prezentând experiența lor traumatizantă, dar mai ales călătoria lor către vindecare.

La activitate au asistat 20 de persoane, lector univ. dr. Alina Gălbează și studenţi de la Facultatea de Drept și Administrație Publică, specializarea Administrație Publică, anul al II-lea.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5883 secunde