"Bătrâna și hoțul", pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

219

Articole de la același autor

Joi, 29 iunie, începând cu ora 20:00, la Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, va avea loc reprezentația spectacolului „Bătrâna și hoțul”, de Viorel Savin, în regia lui Radu Ghilaș. În distribuție, actorii Rodica Mandache, Marius Manole și Alin Aronovici.

„Voi juca un spectacol care va fi fost gata în trei săptămâni. El a venit dintr-un ZBOR ÎN MEMORIE unde am găsit-o pe acea mare actriță Irina Răchițeanu - Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragică, nu-i spun titlul până la premieră pentru că sunt superstițioasă. Voi juca un rol frumos, am și un partener grozav. În fiecare dimineață mă-ntreb cum de-am pus mâna pe el când el e disputat de toată «floarea cea vestită a mărețului apus».

Noapte. Un hoț tânăr, naiv și romantic intră într-un muzeu să fure o capodoperă. Custodele muzeului e o doamnă bătrână cu o energie atomică. Urmează o luptă îndârjită și până în ultima secundă nu știm «cine câștigă». Hoțul este Marius Manole și eu joc Bătrâna, deși sunt prea tânără. Și scris cu litere mai mici este Alin Aronovici, care e polițistul”, transmite actrița Rodica Mandache.

Prețul biletului este de 120 de lei. Biletele se găsesc pe ticketstore.ro și proticket.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.664 secunde