Teatrul Avangardia aduce ”Martorul acuzării” pe scena Casei de Cultură din Constanța

268
Teatrul Avangardia aduce ”Martorul acuzării” pe scena Casei de Cultură din Constanța - x-martorul-acuzarii-1682252722.jpg

Articole de la același autor

Publicul constănțean este invitat luni, 24 aprilie, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a trăi experiența unui nou mister Agatha Christie într-o poveste captivantă despre justiție, pasiune și trădare!

Spectacolul „Martorul acuzării” este adus la Constanța de Teatrul Avangardia și îi are în distribuție pe: Alex Conovaru, Vlad Corbeanu, Ion Haiduc, Marius Drogeanu, Alexandru Voicu, Adriana Aldea, Ioana Cojocarescu, Andrei Mateiu, Gabriela Porumbacu, Violeta Huluba și Sorin Dobrin.

Simpaticul tânăr Leonard Vole este judecat pentru uciderea unei femei bogate cu care se împrietenise de scurt timp, iar legendarul avocat Șir Wilfrid Robarts a ales să-l reprezinte.

Din păcate, alibiul lui Leonard depinde de mărturia soției sale insensibile, Romaine care, după  descoperirea unei lacune legale, ia decizia șocantă de a se prezența în instanța împotriva lui.

Spre surprinderea lui Șir Wilfrid, această este doar prima dintr-o serie de dezvăluiri și răsturnări uluitoare de situație.

Vino să trăiești, în direct, experiență fascinantă a unui proces surprinzător într-un tribunal londonez!

Preț bilete 150 și 200 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4705 secunde