Florin Piersic revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, cu spectacolul „Străini în noapte”

26729
Florin Piersic revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, cu spectacolul „Străini în noapte” - xstrainiinnoapte-1676646083.jpg
Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Florin Piersic și Medeea Marinescu dau viață celor două personaje din piesa „Străini în noapte”, regizată de maestrul Radu Beligan.

Spectacolul, reprogramat din data de 14 decembrie  2022, este fascinant nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că, de fapt, este reporter și face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Biletele (130 lei) se găsesc exclusiv  pe site-urile specializate de vânzare a biletelor- ticketstore.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.0746 secunde