Eveniment dedicat bolnavilor diagnosticaţi cu Parkinson, la Constanţa

34013
Eveniment dedicat bolnavilor diagnosticaţi cu Parkinson, la Constanţa - whatsappimage20221012at12155041-1687525874.jpeg

Articole de la același autor

„Împreună facem diferența în boala Parkinson” este un eveniment organizat de conf. univ. dr. Any Axelerad, în care veţi avea ocazia de a descoperi alături de numeroşi specialişti, lumea bolii Parkinson. Evenimentul va avea loc pe 8 iulie 2023, între orele 10:00-13:00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

Scopul principal al acestui eveniment este de a sensibiliza pacienții cu privire la semnele timpurii ale bolii Parkinson, o afecțiune debilitantă, dar și de a explora în profunzime aspecte legate de stadiul avansat al acestei boli.

Boala Parkinson este o tulburare cronică și progresivă a mișcării, care afectează, în principal, persoanele aflate în stadii medii și târzii ale vieții. Printre simptomele sale motorii se numără tremurăturile, rigiditatea și tulburările de echilibru. În acelaşi timp, pacienții pot experimenta și o serie de simptome nemotorii care le pot afecta semnificativ viața de zi cu zi. Organizatorii evenimentului sunt dedicați în a aduce lumină atât asupra celor mai recente cercetări în domeniu, cât și în ceea ce privește opțiunile terapeutice disponibile. Ei cred cu tărie că înțelegerea completă a tuturor posibilităților terapeutice este esențială pentru a ajuta pacienții să ia decizii informate în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde