Care sunt funcțiile de director pentru care se dă bătălia finală

696
Care sunt funcțiile de director pentru care se dă bătălia finală - whatsappimage20220105at120313-1648627276.jpg
Prof. Sorin Mihai, inspector școlar general, anunță că în urma soluționării celor cinci contestații depuse de către candidații la concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ de stat, nu s-au înregistrat note de cel puțin 7,00.

Rezultatele finale au fost afișate și, conform calendarului, astăzi, 30 martie, sunt exprimate opțiunile candidaților declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ.

Patru dintre candidați au fost declarați admiși pe două funcții, iar doi dintre candidați au fost admiși pe trei funcții.



În lipsa unei informări complete din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, am analizat rezultatele finale afișate și am constat că un candidat a fost admis la grădinițele „Lumea poveștilor”, nr. 53 și nr. 57, un altul a fost admis la grădinițele cu program prelungit „Azur”, „Lucian Grigorescu” Medgidia și „Lumea poveștilor”, un alt candidat a fost admis la grădinițele cu program prelungit „Steluțele Mării” și nr. 57 și un altul a fost admis la școlile gimnaziale „Ion Ghica” Tortoman și „Spiru Haret” Medgidia.

Joi, 31 martie, vor fi validate rezultatele finale ale concursului, afișându-se ierarhia candidaților și lista candidaților declarați „reușiți”.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6278 secunde