Concurs internațional de Miss și Mister pe scena Casei de Cultură din Constanța

189
Concurs internațional  de Miss și Mister pe scena Casei  de Cultură  din Constanța - concursinternational-1472484587.jpg

Articole de la același autor

Asociația Națională a Surzilor din România, în colaborare cu organizația internațională Deaf Stars organizează, pe 10 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Concursul internațional de frumusețe "Miss și Mister Deaf Stars".

La concurs vor participa 100 de persoane surde din întreaga lume. Tineri surzi din țări precum Mongolia, Coreea de Sud, Thailanda, China, Somalia, Kenya, Columbia, Suedia, Lituania, Austria, Germania, Slovacia, Republica Cehă, Polonia, Franța, Rusia, Olanda și desigur România își vor demonstra talentul și capacitatea de a depăși bariera deficienței lor.

Așadar, organizația "Deaf Stars", în colaborare cu Asociația Națională a Surzilor din România, dorește să ofere vizibilitate acestor tineri care încearcă, prin entuziasmul și curajul lor, să depășească bariera unei deficiențe care poate le-a restrâns posibilitățile de evoluție, dar le-a oferit avantajul apartenenței la un grup solidar și unit: comunitatea surzilor din întreaga lume. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 1.8436 secunde