Concurs la ISJ Constanța.Trei candidați la funcția de inspector general adjunct

785
2
Concurs la ISJ Constanța.Trei candidați la funcția de inspector general adjunct - adjunctraducupopescu1428088353-1473076830.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice organizează concurs pentru ocuparea a două funcții vacante de inspector școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.


La concurs s-au înscris prof. dr. Andreea Mihaela Artagea, Inspector Școlar General Adjunct, prof. dr. Iris Sarchizian, Inspector Școlar General Adjunct și Isabela Marcu, profesor de științe economice la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu". Probele de concurs se vor desfășura în perioada, 19 septembrie-5 octombrie, la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.
Precizăm că - după finalizarea concursului de inspector școlar general adjunct din 9 iunie 2016 - au rămas vacante două funcții de inspector școlar general adjunct din Inspectoratul Școlar Județean Constanța și ocuparea acestora s-a realizat prin detașare în interesul învățământului până la organizarea concursului.




Comentează știrea

Gogu
5 septembrie 2016
Hai cu spaga!

Au cotizat Artagea si Sarchizian? Doua ilustre mediocre. Ca si sefa lor. Hai doamna Marcu!!!! Te sustinem

B.P.H.
7 septembrie 2016
Propuneri insp. general

O propunem pe directoarea de la Scoala 12. E la fel de catastrofa ca si celelalte candidate, nu degeaba sunt prietene. La noi a stricat tot ce se putea! Sa mai strice si la I.S.J.!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5795 secunde