Conferință internaţională despre provocările post-pandemice, la Universitatea "Ovidius"

159
1
Conferință internaţională despre provocările post-pandemice, la Universitatea

Articole de la același autor

În perioada 11-13 noiembrie, Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează cea de-a IV-a ediție a Conferinței internaționale „Perspective Contemporane în Psihologie, Educație și Asistență socială”. La deschiderea evenimentului, de vineri, 11 noiembrie, au fost prezenţi studenți, masteranzi și cadre didactice atât din țară, cât și din străinătate.

Pe parcursul a două zile, participanții își vor susține lucrările, a căror tematică principală vizează provocările post-pandemice asupra sănătății mentale și calității vieții, în cadrul a trei secțiuni: Psihologie, Științele Educației și Asistență socială, acestea urmând a fi publicate în volumul revistei FPSE, „The Black Sea Journal of Psychology”.

„Manifestarea își propune să lanseze dezbateri, schimburi de bune practici și idei inovative, întrucât educația și formarea competențelor profesionale și științifice ale studenților, masteranzilor și profesorilor reprezintă o modalitate concretă și durabilă care poate contribui la dezvoltarea generală a educației și a societății românești”, a precizat conf. univ. dr. Silvia Raluca Matei, prodecan cu atribuții în domeniul cercetării și inovării din cadrul FPSE.



Comentează știrea

Gura lumii
11 noiembrie 2022
Tupeu

Am mare respect ptr toti psihologii din judet dar ma intreb cine i-a pacalit de au pus-o chiar in prezidiu pe educatorea Lori care abia de 2 luni preda disciplina psihologie la doua mari licee constantene desi, pana acum, NU a predat nici macar o ora!?! Cu tupeul asta incredibil sa nu va mirati daca, in viitorul apropiat, nu va prinde o catedra char la Universitatea Ovidius!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde