Costineștiul dă tonul la distracție! Peste 5000 de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral

1486
Costineștiul dă tonul la distracție! Peste 5000 de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoral - incepe-distractia-in-costinesti-1714154617.jpg

Articole de la același autor

Litoralul începe să se anime. Mulți turiști au ajuns deja, pentru că încep primele festivaluri ale sezonului. Ambele în Costinești. Toate pregătirile au fost făcute, iar autoritățile au mobilizat sute de angajați, jandarmi și polițiști care să monitorizeze evenimentele care țin de vineri seară și până luni, 29 aprilie.


La Costinești, acolo unde vor avea loc două festivaluri în acest sfârșit de săptămână, vremea e destul de capricioasă deocamdată, însă tinerii spun că nu se lasă descurajați.


Peste 5000 de persoane vor fi în aceste zile în Costinești.


Autoritățile le recomandă participanților să nu consume substanțe interzise și să nu își lase copiii nesupravegheați în apropierea mării, transmite tvrinfo.ro


Comisar-şef Daniel Gheorghe, şef, Centrul Regional Constanţa al Agenţiei Naţionale Antidrog: “Recomandăm participantilor să identifice la intrare puncte de prim ajutor, să nu consume substanțe interzise și să fie atenți la persoane necunoscute care le oferă băuturi, țigări sau alte substanțe”.


Lt. Anamaria Stoica, purtător de cuvânt, ISU Dobrogea: “Se va monitoriza, la nevoie vor fi dispuse măsuri imediate și se va interveni cu 24 de autospeciale de stingere, 6 autospeciale de salvare la înălțime, 3 de descarcerare și 10 ambulanțe de prim ajutor 2, ambulanțe de ATI mobilă. 200 de cadre vor fi aflate de serviciu”.


Sute de polițiști și jandarmi vor patrula în permanență, pentru a preveni orice incident nedorit. Iar pe șosele vor fi amplasate mai multe radare.


Olimpia Ceară, purtător de cuvânt, IPJ Constanţa: “Polițiștii rutieri vor acționa pe tronsoanele de drum intens circulate, iar radarele vor fi folosite la capacitate maximă. Polițiștii de la investigații criminale vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor de violență. Polițiștii de la Transporturi vor patrula în trenuri și în stațiile de cale ferată și în aerogări”.


Cătălin Purcaru, Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis-Constanţa: “O atenție deosebită va fi acordată în zonele apropiate locului evenimentului. Vor fi echipe mobile de intervenție, 24 din 24”.


Săptămâna viitoare, distracția se mută în Vama Veche şi Mamaia, unde se vor organiza mai multe petreceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4757 secunde