Cum se implică Universitatea „Ovidius” în creșterea numărului de „Angajați performanți”

141
Cum se implică Universitatea „Ovidius” în creșterea numărului de „Angajați performanți” - xuniversitateaovidius-1645536494.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 23 februarie, de la ora 11, Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează online conferința de finalizare a proiectului „Angajați performanți!”, ce marchează finalizarea acestui demers realizat în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Tulcea și Giga Prod S.R.L. Brăila.

După cum informează coordonatorul proiectului din partea universității constănțene, șef lucrări dr. ing. Cosmin Filip, decanul Facultății de Construcții, proiectul „Angajați performanți!” - cu valoarea totală de 3.924.394,96 lei, din care 3.850.289,17 lei sunt asistența financiară nerambursabilă - a avut o durată de implementare de 22 luni, beneficiar direct fiind CCIA Tulcea.

Grupul țintă al proiectului va fi alcătuit din 380 de persoane – angajați cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau cu timp parțial), selectate din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați astfel:

-100 de persoane din județul Tulcea

-200 de persoane din județul Constanța

-40 de persoane din județul Brăila

-40 de persoane din județul Galați

De asemenea, minim 40 de persoane din cele 380 vor fi angajați vârstnici (55-64 de ani), distribuiți conform procentajului de grup țintă corespunzător fiecărui județ.

In cadrul proiectului, se urmărește acordarea de sprijin unui număr de minim 36 întreprinderi, fiind vizate în primul rând cele corespunzătoare persoanelor formate prin proiect.

În context, conf. univ. dr. Raluca Andreea Trandafir, prorector Fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic în cadrul UOC, precizează că instituția de învățământ superior pe care o reprezintă este permanent preocupată de interacțiunea cu mediul economic, de implicarea în rezolvarea problemelor comunității de afaceri din județul Constanța și din întreaga Regiune de S-E.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2709 secunde