Deca: Ziua Naţională de Comemorare a Holocaustului ne aminteşte că ororile trecutului nu trebuie să se mai repete

861
Deca: Ziua Naţională de Comemorare a Holocaustului ne aminteşte că ororile trecutului nu trebuie să se mai repete - 62360767-1696835514.jpg

Articole de la același autor

Educaţia este calea pentru a învăţa importanţa toleranţei, a respectului reciproc şi a păcii, afirmă ministrul Educaţiei, Ligia Deca, care susţine că Holocaustul nu este doar un moment istoric, ci "este expresia urii şi a cruzimii oamenilor".



Ligia Deca şi-a exprimat solidaritatea cu poporul evreu şi statul Israel.

"Ziua Naţională de Comemorare a Holocaustului, pe care o sărbătorim astăzi, ne aminteşte că ororile trecutului nu trebuie să se mai repete. Totuşi, chiar şi astăzi suntem martorii unor atrocităţi, aşa cum sunt atacurile teroriste din Israel. Îmi exprim solidaritatea cu poporul evreu şi statul Israel. Condoleanţe familiilor victimelor! Educaţia este calea pentru a învăţa importanţa toleranţei, a respectului reciproc şi a păcii. Holocaustul nu este doar un moment istoric, ci este expresia urii şi a cruzimii oamenilor. Ura nu are loc în lumea noastră! Vă îndemn să educăm viitoarele generaţii în spiritul toleranţei, al combaterii oricăror manifestări care pot încălca drepturile omului şi al cunoaşterii adevărului istoric!", a scris Deca pe Facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7255 secunde