Directori schimbați din funcție de inspectorul general Gabriela Bucovală

4773
39
Directori schimbați din funcție de inspectorul general Gabriela Bucovală - fonddirectorischimbati-1473089954.jpg
După ce în repetate rânduri am încercat să aflăm care sunt unitățile de învățământ constănțene care vor începe noul an școlar 2016-2017 cu altă conducere, iată că, zilele acestea, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a dat publicității lista directorilor numiți prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului anunțat de minister că va avea loc în luna octombrie.

Recent întrebată, în cadrul unui colegiu prefectural, dacă s-au efectuat schimbări în conducerile unităților de învățământ, prof. Gabriela Bucovală ne-a reamintit că detașarea în interesul învățământului a directorilor de unități școlare a încetat pe 31 august, iar pe 1 septembrie, o dată cu debutul noului an școlar 2016-2017, au fost semnate noi detașări în interesul învățământului. "Schimbările s-au produs acolo unde directorii nu și-au mai dorit să dețină această funcție", a rezumat șeful învățământului constănțean.

Pe ici-pe colo, nume noi

Reamintim că, în urmă cu vreo două săptămâni, colectivul Școlii Gimnaziale nr. 28 "Dan Barbilian" primea vestea cea… mare prin intermediul "Cuget Liber", și anume că prof. Mihalea Stan nu va mai fi directorul acestei instituții, locul ei fiind preluat de prof. Mihaela Cristina Maria Niculae, fost director la Școala nr. 6. Ba mai mult, s-ar părea că prof. Stan va preda de anul acesta la Școala nr. 12 "B.P. Hasdeu".

Și cea mai "curtată" școală a Constanței va intra în noul an cu altă conducere, prof. Aneta Dragnea, până mai ieri directorul Școlii nr. 30 "Gh. Țițeica", retrăgându-se la pensie. Prof. Sorin Cernăianu este noul director.

La Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir", în locul prof. Iris Sarchizian a fost numit prof. Adrian Munteanu, care a mai deținut, pentru scurt timp, și funcția de director al liceului din Techirghiol. La Școala Gimnazială nr. 10 "Mihail Koiciu" prin retragerea la catedra de limba română a prof. Luminița Radu, a fost numită prof. Cătălina Dumbravă.

O altă modificare am remarcat-o la Grădinița cu program prelungit nr. 45, în locul prof. Elena Bălosu fiind numită prof. Maria Terziu, iar la Colegiul Tehnic "C.A. Rosetti", în locul prof. Elvira Nica a fost numită prof. Carmen Mînea.

În județ, printre schimbările remarcate se numără cea de la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, unde prof. Luminița Pătrînoiu a fost înlocuită cu prof. Iuliana Corina Mihalache, la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" din Eforie în locul prof. Anca Apostolachi Cojocaru a venit Luminița Trandafir, la Școala nr. 1 Castelu în locul prof. Mariana Mateizer a fost numit prof. Marius Cătălin Sandu, la Liceul Tehnologic "Radu Prișcu" Dobromir, în locul prof. Daniel Stroe a fost numită prof. Andreea Pojan, iar la Liceul Teoretic Băneasa, fostul director adjunct Florin Tudora a deve-nit… general.

Și pentru că veni vorba de adjuncți, pe lista amintită nu sunt nominalizate și persoanele care vor deține aceste funcții. Dar cum anul școlar abia bate la… ușă vom avea timp să-i cunoaștem. Numai să-și dorească și ei să colaboreze cu noi.

Comentează știrea

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Doamna doctor
5 septembrie 2016
la sc 12?

Duca-se....la B.P.H.!!!! Se pare totusi ca miha inca nu se-ndura sa-si paraseasca scumpa, draga, iubita......Scoală -jucărie! Prefera agitatia de la D.B! Cand un profesor se detaseaza normal ar fi sa se prezinte la post la 1 septembrie, cand incep cadrele didactice activitatea......Dar daca merge si colo si colo? Ei? La asta nu s-a gandit nimeni......... Doua consilii profesorale, doi directori, doua consilii de administratie....( doar nu vrea sa faca parte din ambele CA-uri, ar fi chiar culmea!) Doi, doua, nu, nu merge. Lui miha ii place cifra 7! E atat de legata de ea incat o pomeneste si-n culcare si-n sculare.....Cred ca de-asta s-a detasat la sc 12, ca sa scape de obsesie....A devenit obsesie de vreme ce i-a agatat numaidecât pe proaspetii titulari, detasati sau suplinitori ( incredibila coincidenta, tot in numar de 7...) si a tinut sa le atraga atentia ca pe ea doar 7 profesori din scoala nu o vor, restul o adora, o idolatrizeaza pur si simplu....Curge miere in jurul ei! Doamne, ca iubită mai e! Ptiu, sa nu te deochi, miha!

Miha
5 septembrie 2016
Joaca la cacialma!

Miha, draga de ea incearca marea cu degetul! Vrea sa se convinga ca inca mai are aliati care o vor propulsa de pe bancută in consiliul de administratie! Daca nu, ghinion! Cu strangere de inima trece la planul B - detasare la sc 12....O fi bine, n-o fi bine, vede ea! Momentul adevarului, clipa cea mare.......va fi pe ordinea de zi a Consiliului profesoral de azi, 6 august 2016!!!! A fi sau a nu fi Cruella, cea mai iubita fostă directoare din invatamantul constantean! Asta-i întrebarea.......Revenim cu Breaking News!

Si dacadragoste nu e, nimic nu e....
5 septembrie 2016
sentimentele sunt totul!

Observati ca la miha sentimentele se indreapta catre obiecte neinsemnate, cum ar fi scoala-jucarie, bancutza din fata scolii, copacelul stingher si iarba uscata dimprejur....In schimb ea asteapta sentimente puternice si devotament pe viata din partea unor fiinte umane! Pai nu-i corect domnule chestor! Asa nu ne mai jucăm....... Nu va bateti joc de sentimentele unor oameni nevinovati! Miha, deschide-ti dracu' si tu o data sufletul! Scoate-l din congelator.

tot inainte!
5 septembrie 2016
victorie!

Bineeeeeee! M-am hotarat sa va raspund! Sperati voi, dar sperati degeaba.....Eu doar ma joc, nu pun nimic la suflet, ca dovada ca inca mai pot! Mai pot sa vin la scoala..... unde mi-am facut de cap ca pe tarlaua mea , de unde ati vrut cu nerusinare sa mă goniti. EU plec când vreau EU, unde vreau EU si abia dupa consiliul asta de azi, ca sa fiu sigura....că nu pierd nimic, că am facut tot ce se putea face. VICTORIE!!! STAN VA FI LA PUTERE?

B.P.H.!
5 septembrie 2016
Nu va ingrijorati!

Doamna profesoara Stan Mihaela, fosta directoare de la sc. 28 Constanta este totusi OK! Nu e .....chiar asa cum au descris-o unii, e o buna profesoara de lb. germana, se descurca si in materie de management, are multe diplome si particxipari la activitati extra- curriculare, cursuri de formare, etc. etc. Are si gradatie de merit, e..... destul de buna. Este o persoana activa, munceste destul de mult, face si voluntariat, ce sa mai zicem? Deci nu luati in serios ce s-a scris in comentarii,totul a fost o făcătură ca să scăpam de ea. E chiar super de treaba femeia!

fosti colegi de la DB
5 septembrie 2016
sfat dezinteresat ptr viitorii colegi

.....totusi, asa buna si OK cum e, asa minunata, tratati-o cum se cuvine,frumos, colegial si uman, dar nu legati prietenii cu ea si nu puneti botul la promisiunile ei ca v-ati ars, nu va mai reveniti in veci! Atat am avut de spus.

Incredibil!
6 septembrie 2016
Alt mister marca Stan?

Se pare ca doamna Stan nu vrea sub nicio forma sa se stie ce planuri are, daca pleaca, daca ramane, unde pleacă si de ce. si alte chestii interesante ptr fostii colaboratori! De parca nu s-ar observa pe 12 septembrie, asa cum s-a observat si pe 1 septembrie ca nu mai e directoare.....Ce sa fie? Ce sa fie? Tactica pesedista? N-are de ce! Misterul sporeste atractia? Tot degeaba....! Atunci care-i smecheria? Probabil e nehotarata....si când va fi sigură va anunta....tot in presa....ca-i mai pe șest, nu află lumea.

din intelepciuna populara
6 septembrie 2016
ziceri pentru Stan,mama albinutzelor

'Cine alearga dupa doua scoli nu prinde niciuna!' ( valabil si ptr C.A-uri) 'Cine rade la urma rade mai tare si mai cu pofta....." " Unde nu-i cap,vai de picioruse!" "Minciuna are picioruse scurte...." ( ce sa mai zicem de manipulare! ) " Roata se invarte....atat de tare ca te ia ameteala!" "Nu-ti subestima subordonatul!" si in fine: "Nemultumitului I se ia darul sau jucaria de la sotu'. " Ar mai fi una foarte importanta, nu doar ptr mama stan: '"Directorul nostru NU e stapanul nostru - oricat de mult si-ar dori.... si oricate partide l-ar sustine!" Nimeni nu e vesnic in functie.....

Aaaaa, da? Pleaca?
6 septembrie 2016
Cea mai buna veste de la numirea directorilor incoace!

Miha ne demonstreaza astfel ca poate sa ia si decizii bine gandite! Daca facea asa cat a stat la 28, ehehe....., eram departe, fratilor!

succesuri!
6 septembrie 2016
succesuri!

Pai in cazul acesta iti dorim titularizare prin transfer incununata de succes si mai ales....usoara! Daca vrei, , poti, Crue! Stii tu........Comisia de mobilitati e aur curat! Nici directoare nu ti-ar sta rau, nu?

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2419 secunde