ISJ Constanța caută adjuncți. Cine sunt candidații

1360
24
ISJ Constanța  caută adjuncți.  Cine sunt candidații - treicandidati-1473090158.jpg

Articole de la același autor

La concursul organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea a două funcții vacante de inspector școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-au înscris prof. dr. Andreea Mihaela Artagea, prof. dr. Iris Sarchizian, ambele numite inspector școlar general adjunct provizoriu, de către minister, până la organizarea concursului, dar și Isabela Marcu, profesor de științe economice la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu".

Probele de concurs se vor desfășura în perioada, 19 septembrie-5 octombrie, la sediul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Reamintim că după finalizarea concursului de inspector școlar general adjunct, din data de 9 iunie, au rămas vacante două funcții de inspector școlar general adjunct din Inspectoratul Școlar Județean Constanța și ocuparea acestora s-a realizat prin detașare în interesul învățământului până la organizarea concursului. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Doamna aceasta, Marcu...
6 septembrie 2016
este Kamikaze?

Parca a incercat de vreo suta de ori si n-a reusit sa se lipeasca....Perseverentă femeie!

Diva Michi
6 septembrie 2016
O ultima rugaminte: veniti la consiliu!

Sunt o divă, sunt o floare, votul mă va face mare! Haideti cu votul, stimati colegi, mai ajutati-ma o data, veniti la consiliu fiindca nici nu stiti ce pierdeti! Adunarea ar fi pe la ora 9:00, CA sa punem lucrurile la punct, propuneri, nr de voturi, alea alea, c-asa e-n consiliu, nimic nu e lasat la voia intamplarii! Va astepeeept! Pupici! Si pupicutzi! Semnat, Diva Michi, fostă Sefa Miha

LEGISLATIE INCALCATA
6 septembrie 2016
D-LE SARCHIZIAN SI ARTAGEA AU FOST NUMITE PRIN DETASARE ABUZIV

D-NA SARCHIZIAN A MAI FOST ANUL TRECUT GENERAL si se incadreaza la art.20, litera a), IAR D-NA ARTAGEA S-A RETRAS ANUL TRECUT DIN CONCURS si se incadreaza la litera b). adica ISJ C-TA PREZINTA SAU NU CREDIBILITATE?! am reprodus cu exactitate din metodologie!!! ORDIN Nr. 5557 din 7 octombrie 2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic ART. 20 (1) În condițiile în care, după finalizarea concursului, rămân vacante funcții de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic, ocuparea acestora se poate realiza prin detașare în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar respectiv sau se pot delega atribuțiile specifice funcției, în conformitate cu legislația în vigoare, cu excepția: a) persoanelor care până la organizarea concursului au ocupat funcții de conducere în inspectoratele școlare sau în casele corpului didactic și nu au participat la concurs; b) persoanelor care s-au prezentat la concurs, dar nu l-au promovat. (2) Ministrul educației naționale și cercetării științifice emite ordinul privind ocuparea prin detașare în interesul învățământului sau privind delegarea atribuțiilor specifice funcției de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratul școlar și de director al casei corpului didactic.

ALINA
6 septembrie 2016
exact cu exceptia celor doua?

Ministerul stie? cine a dat numele spre propunere? ne puteti raspunde d-na insp gen Bucovala? cunoasteti legea? a) da, dar n-o respectati si b) nu, ca oricum nu-mi foloseste!...cine poate sa ne raspunda la intrebare? poate jurista ISJ-ului?, cine? ne ajutati d-na , d-voastra care ati scris erticolul. multumim ptr acest articol!

Răspuns la: D-LE SARCHIZIAN SI ARTAGEA AU FOST NUMITE PRIN DETASARE ABUZIV
Adăugat de : LEGISLATIE INCALCATA, 6 septembrie 2016
D-NA SARCHIZIAN A MAI FOST ANUL TRECUT GENERAL si se incadreaza la art.20, litera a), IAR D-NA ARTAGEA S-A RETRAS ANUL TRECUT DIN CONCURS si se...
ISJ Constanta
6 septembrie 2016
inspectorii isj

Sunt concursuri si...concursuri...sunt detasari...si ...numiri...haideti d-lor! pe ce lume traiti! chiar credeati ca se mai schimba ceva in tara asta, nu s-a schimbat de 26 de ani si credeati ca acum va fi altfel...! suntem copii?

profesor
6 septembrie 2016
mafie...panan maduva isj

Ce e de facut, daca e atat de intinsa caracatita relatiilor iar oamenii au ramas coructibili! Si totusi eu ma indoiesc ca ulciorul poate sa mearga asa de multe ori la apa...!!! candva pe undeva se cam va infunda ceva!!!

RALU
6 septembrie 2016
Alooo! Trezirea!

1) Ministerul face numirile! Nu doamna Bucovala! 2) Doamna Sarchizian a fost insp gen adjunct prin 2013 sau 2014. Oricine a trecut pe la ISJ stie ca anul trecut pe acele posturi erau doamnele Nitu, Codreanu si inca un domn ilustru anonim. De doamna Artagea nu s-a mai auzit de cand era director la CCD. 3) Inainte sa comentati VERIFICATI-VA INFORMATIILE!

Răspuns la: exact cu exceptia celor doua?
Adăugat de : ALINA, 6 septembrie 2016
Ministerul stie? cine a dat numele spre propunere? ne puteti raspunde d-na insp gen Bucovala? cunoasteti legea? a) da, dar n-o respectati si b) nu...
citez RALU
6 septembrie 2016
citez comentator RALU

"Doamna Sarchizian a fost insp gen adjunct prin 2013 sau 2014. Oricine a trecut pe la ISJ stie ca anul trecut pe acele posturi erau doamnele Nitu, Codreanu si inca un domn ilustru anonim. De doamna Artagea nu s-a mai auzit de cand era director la CCD"

Răspuns la: D-LE SARCHIZIAN SI ARTAGEA AU FOST NUMITE PRIN DETASARE ABUZIV
Adăugat de : LEGISLATIE INCALCATA, 6 septembrie 2016
D-NA SARCHIZIAN A MAI FOST ANUL TRECUT GENERAL si se incadreaza la art.20, litera a), IAR D-NA ARTAGEA S-A RETRAS ANUL TRECUT DIN CONCURS si se...
concluzia
6 septembrie 2016
unde vreti sa va cocotati?!

In concluzie, nu prea puteti sa ne mai pacaliti oricand si oricum, daca nu avem functieasta nu inseamna ca nu meritam. Asa ca cititi si respectati legea! o sa ajungeti sa strigati "lupul" si n-o sa va mai creada nimeni daca ati calcat cu stangul d-lelor!!!!!!!!!!! urat si rusinos

d-na artagea
6 septembrie 2016
s-a inscris anul trecut la concurs ptr CCD

S-A RETRAS din concurs ptr ca n-a luat prima proba. o luase Plopeanu.

Răspuns la: citez comentator RALU
Adăugat de : citez RALU, 6 septembrie 2016
"Doamna Sarchizian a fost insp gen adjunct prin 2013 sau 2014. Oricine a trecut pe la ISJ stie ca anul trecut pe acele posturi erau doamnele Nitu...
24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4246 secunde