Evenimente dedicate comunității constănțene, la Festivalul de Artă Urbană peWALL

205
Evenimente dedicate comunității constănțene, la Festivalul de Artă Urbană peWALL - festivalul-de-arta1-1697199958.jpg

Articole de la același autor

În weekendul 14 - 15 octombrie, constănțenii sunt invitați să ia parte la evenimentele inaugurale dedicate publicului larg, pentru a celebra împreună finalul celei de-a doua ediții a Festivalului de Artă Urbană peWALL!

Asociația AltHero, în parteneriat cu Primăria Constanța, anunță o serie de evenimente dedicate publicului larg, în cadrul Festivalului de Artă Urbană peWALL. Proiecții video, ateliere de creație și un show muzical vor marca inaugurarea picturilor murale realizate în ediția BIOPHILIA.

Weekend-ul acesta, pe 14 și 15 octombrie, în cadrul Festivalului de Artă Urbană peWALL, se vor desfășura o serie de evenimente dedicate publicului larg, menite să ofere comunității constănțene un prilej de a descoperi lucrările realizate pe parcursul săptămânii, de a cunoaște echipa și artiștii care au lucrat la implementarea acestora și de a-și explora propria creativitate sub îndrumarea unor artiști consacrați.

Ateliere de creație

Sâmbătă, 14 octombrie, între orele 16:00 și 19:00, în Sala de lectură a Căminului Pescărie FN1 din strada Pescarilor, artiștii Robert OBERT și Wanda Hutira vor susține 2 ateliere de creație. Acestea sunt deschise tuturor, indiferent de vârsta sau de nivelul de inițiere în domeniul artei și au ca scop experimentarea unor tehnici de exprimare creativă care pot fi implementate în contexte și scopuri diferite.

Video Mapping

Sâmbătă și duminică, 14-15 octombrie, în intervalul orar 20:00 - 21:30, muralele implementate în ediția BIOPHILIA vor fi animate prin proiecții video realizate de artistul multimedia Mihai Militaru în colaborare cu autorii lucrărilor și vor forma un traseu expozițional prin mai multe zone ale orașului. Publicul este invitat să viziteze locațiile noilor picturi pentru a descoperi o serie de experiențe vizuale imersive și pentru a interacționa cu artiștii.

 

Program Video Mapping

Sâmbătă, 14 octombrie, 20:00 - 21:30 | 4 proiecții video

• Casa Ruxandrei ( Ecaterina Varga 12 ) Pictură murală realizată de artistul Dimitri Potapov

• Restaurant Papa Ricardo ( Bulevardul Tomis 31 )

Pictură murală realizată de artista Wanda Hutira

• Restaurant Sali’s ( Nicolae Balcescu 1 )

Picturi murale realizate de artiștii Robert OBERT și Dimitri Potapov

Duminică, 15 octombrie, 20:00 - 21:30 | 4 proiecții video

• Camin Pescarie FN2 ( Strada Pescarilor )

Pictură murală realizată de artista Meri the Zu

• Parcare Spital Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” ( Nicolae Iorga 28B )

Picturi murale realizate de artiștii Normski, Antonescu Alex Titus și Andrei Felea

• Centrala Termica de lângă Liceul Teoretic „Lucian Blaga” ( Strada Mărțișorului) Pictură murală realizată de artistul Predrag Radanovic

Petrecere inaugurare | DJ mix

Duminică, 15 octombrie, în intervalul orar 18:00 - 21:00, în parcarea Căminului Pescărie FN2 din Strada Pescarilor, va avea loc petrecerea de încheiere a Festivalului peWALL. Publicul este invitat să participe la un eveniment în care proiecțiilor video li se va alătura și un performance muzical.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5197 secunde