Evenimente la Muzeul de Artă

1028
Iubitorii artei plastice, precum și ai muzicii, au ocazia să participe la activitățile pe care Muzeul de Artă Constanța le propune pentru următoarea perioadă.
Astfel, marți, 18 mai, în cadrul Zilei Internaționale a muzeelor, constănțenii pot vizita gratuit instituția culturală, între orele 11 și 24, prilej cu care se va deschide expoziția temporară "Modernitate și identitate interbelică". De asemenea, de la ora 16:30, corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", dirijat de Adrian Stanache, va susține un concert din repertoriul internațional, urmând ca, de la ora 20, să aibă loc un recital la tubă și pian, intrarea la ambele evenimente fiind liberă.
Tot marți, la Hotelul President din Mangalia, Muzeul de Artă și Filiala Constanța a Uniunii Artiștilor Plastici va organiza o expoziție de pictură și grafică, al cărei vernisaj va avea loc la ora 18.
Miercuri, 19 mai, ora 16, Muzeul de Artă va găzdui o expoziție de cartofilie, dar și lansarea volumului "Constanța Remember", conținând imagini de epocă ale orașului, pentru a marca, astfel, Zilele Constanței.
De la ora 17:30 se va deschide expoziția retrospectivă de pictură și grafică "Familia de artiști Steurer", ocazie cu care va fi lansat albumul "Familia Steurer, de la Maria și Iosef la Robert, patru generații de artiști", eveniment care va fi încheiat printr-un recital instrumental.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3427 secunde