Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului va debuta cu "O noapte la Veneția"

206
1
Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului va debuta cu

Articole de la același autor

Cea de-a 41-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" își va deschide porțile la sfârșit de săptămână, pe 25 oc-tombrie, începând cu ora 18.30. Con-stănțenii vor putea urmări o serie de spectacole inedite, vor putea admira nume mari ale operei și baletului internațional. 


Evenimentul va debuta, duminică seară, cu opereta "O noapte la Veneția", de Johann Strauss - fiul, sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu. 


Laura Eftimie, Smaranda Dră-ghici, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ștefan Popov din București, Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta și Cristian Parmac sunt soliștii care vor încânta publicul. Regia este semnată de Mario Nikolov, iar scenografia îi aparține Adrianei Urmuzescu. "O noapte la Veneția" s-a bucurat de mare succes la Deva, în cadrul Festivalului "Opera Nights".


Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Da-novski", a declarat că iubitorii artei vor putea admira invitații valoroși din țară și străinătate pe parcursul întregului festival.


Comentează știrea

Lazar
20 octombrie 2015
Colaborare profesionala la domociliu

Colaborare profesionala la domiciliu! -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4818 secunde