În premieră, cei mai valoroși oameni de știință primesc recunoașterea în cadrul Galei Cercetării Românești 2023

328
1
În premieră, cei mai valoroși oameni de știință primesc recunoașterea în cadrul Galei Cercetării Românești 2023 - xgalacercetare-1672821526.jpg

Articole de la același autor

Pentru prima dată, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării lansează premiile pentru cercetare și inovare pentru cercetători individuali și echipe de cercetare - atât pentru cei tineri (sub 40 de ani), cât și pentru cei cu experiență.

Pentru fiecare categorie în parte, juriul va selecta trei finaliști și un mare câștigător, care va fi anunțat cu prilejul Galei.

Premiul va recunoaște rezultate excepționale din domeniul de cercetare, proiecte aplicate, precum și potențialul de a anticipa și de a aborda provocările viitorului.

„Dorind să evidențiem, prin acordarea de premii, toate realizările celor mai valoroși oameni de știință, să facilităm, deopotrivă proiecte comune între aceștia și cercetătorii din afara granițelor, am lansat o competiție la care se pot înscrie toate persoanele interesate. Acordarea premiilor individuale și pentru echipe de cercetare, pe categorii separate și de vârstă, se va face pe baza unei analize efectuate de un comitet de selecție, format din personalități marcante ale cercetării românești”, transmit organizatorii.

Cele două categorii premiate sunt:

Categoria I: Cercetători cu experiență

1.1. Cercetător

1.2. Echipă de cercetare

Categoria II: Tineri cercetători

2.1. Cercetător

2.2. Echipă de cercetare

Se pot înscrie cercetători cu experiență sau tineri cercetători care îndeplinesc următoarele condiții: cercetători cu experiență, care au cel puțin 10 ani de la obținerea titlului de doctor; respectiv tineri cercetători care au cel mult 10 ani de la obținerea titlului de doctor.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 18 ianuarie, urmând ca în intervalul 19-25 ianuarie să fie evaluați candidați, iar pe 26 ianuarie să fie anunțați finaliștii.

Gala Cercetării Românești 2023 va avea loc pe 31 ianuarie, la Ateneul Român. 

Comentează știrea

Numai ei
4 ianuarie 2023
Ei, ai lor și numai ei

Dacă avem "cer-e-cerare" intensiva (nu cercetare), ce se mai esteapta!?!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5677 secunde