Întâlnire a Clubului de Scriere Creativă. Pași de urmat spre cariera de scriitor

28160
Întâlnire a Clubului de Scriere Creativă. Pași de urmat spre cariera de scriitor - club-scriere-creativa-1682598343.jpg

Articole de la același autor

La începutul acestei săptămâni, American Corner Constanța a organizat o întâlnire a Clubului de Scriere Creativă, susținut de Emerald Drysdale, coordonator American Corner, Constanța.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Zilei Bibliotecarului din România, sărbătorită în data de 23 aprilie, Emerald Drysdale a rugat studenții să destăinuie câteva cuvinte despre ultima carte citită sau despre cartea preferată. Discuția s-a centrat pe pașii pe care studenții trebuie să îi urmeze pentru a își începe cariera de scriitor.

Moderatorul a făcut o prezentare despre platformele în care studenții ar putea să își publice lucrările în mod gratuit, respectiv Medium, Linkedin Articles, EzineArticles, Scoop.It, Issuu, Yudo, Article Alley, ArticleBiz, Substack, Google Sites. A subliniat importanța platformelor Medium, Scoop.It și Issuu întrucât sunt destinate scriitorilor debutanți și scriitorilor ce combină arta scrisului cu grafica.

În partea finală, studenții au propus să încheie sesiunea cu un prompt legat despre debutul lor în lumea scriitorilor. Muzica de fundal a ajutat audiența să lucreze într-o atmosferă relaxantă. Studenții au citit cu entuziasm propriile creații și și-au oferit feedback.

La activitate au participat studenți de la Facultate de Litere și Facultatea de Științe Economice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.405 secunde