Invitaţie la cinematograf. Filme horror, dar şi eroi nemuritori, care apără Pământul

268
Invitaţie la cinematograf. Filme horror, dar şi eroi nemuritori, care apără Pământul - filme-1635965547.jpg

Articole de la același autor

Deși sărbătoarea de Halloween s-a încheiat, cinematografele constănţene vă propun, în continuare, câteva filme horror. Unul dintre acestea este „Noaptea crimelor”. La câteva minute după ce Laurie Strode, fiica ei Karen şi nepoata Allyson îl lasă pe monstrul mascat Michael Myers în cuşcă, arzând în pivniţa casei lui Laurie, Laurie este dusă de urgenţă la spital cu răni care îi pun viaţa în pericol, convinsă fiind că l-a ucis în cele din urmă pe cel care o torturează de o viaţă. Mai departe, în momentul în care Michael reuşeşte să se elibereze din capcana lui Laurie, acesta o ia de la capăt cu baia de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea şi se pregăteşte să se apere împotriva lui, tot oraşul Haddonfield i se alătură ca să se ridice împotriva monstrului de neoprit.

Femeile din familia Strode se alătură unui grup de alţi supravieţuitori ai primei furii a lui Michael şi decid să ia lucrurile în propriile lor mâini, pornind pe urmele lui Michael, pentru a-l anihila odată pentru totdeauna.

„Eternii”, în schimb, de la Marvel Studios este o peliculă care urmăreşte un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul şi i-au modelat istoria şi civilizaţiile de la începutul timpului. Când creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, revin în mod misterios, Eternii sunt obligaţi să se reunească pentru a apăra din nou omenirea. Pentru cei cărora le plac filmele horror, „Spirite întunecate” poate fi o alternativă. Acţiunea are loc într-un orăşel izolat din Oregon, unde o profesoară de gimnaziu şi fratele ei, şeriful, devin legaţi de un băieţel, elev al femeii, ale cărui secrete înfiorătoare duc la o serie de întâlniri cu o creatură mitică aflată acolo dinaintea tuturor.

Dacă aveţi copii, puteţi merge la „Lupul şi leul: O prietenie ca-n poveşti”. După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă la casa ei din copilărie - o insulă mică în inima pădurii maiestuoase canadiene. În timp ce este acolo, ea salvează doi pui neajutoraţi: un lup şi un leu. Între ei se va crea o legătură specială, dar lumea lor se prăbuşeşte în momentul în care pădurarul descoperă animalele şi le ia. Cei doi fraţi pui vor începe acum o călătorie plină de pericole prin Canada pentru a se reuni cu Alma. Ce se întâmplă mai departe, veţi vedea cu proprii dumneavoastră ochi. Vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8326 secunde