Jason Statham aduce „Furia unui om periculos” pe marile ecrane

342
Jason Statham aduce „Furia unui om periculos” pe marile ecrane - filme2-1626461901.jpg

Articole de la același autor

În acest weekend, sunteţi aşteptaţi la o mulţime de filme bune, disponibile în toate cinematografele constănţene. Pentru că sunt multe pelicule noi care vor rula, vom detalia numai o parte dintre acestea. „Familia Crood: Vremuri noi” vorbeşte despre o familie care a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa. Acum, ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Aşadar, famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească „acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri și se bucură că au găsit în sfârșit căminul ideal, eroii dau nas în nas cu o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici. Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă.

„Furia unui om periculos” este un alt film ce merită văzut, care începe după o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate ale Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, care aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Jason Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), el pare a fi un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal. Într-adevăr, H este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit. Căutarea sa ia o întorsătură așteptată atunci când un cadru de ex-militari, condus de inteligentul și calculatul Jackson (Jeffrey Donovan), planifică un jaf unic în viață, care le va aduce milioane.

„Scapă, dacă poți 2. Turneul campionilor” este continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial. De data aceasta, şase oameni se află blocaţi fără voia lor într-o altă serie de camere de evadare, descoperind cu încetul ce au în comun pentru a supravieţui. Vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 8.0144 secunde