Scarlett Johansson o aduce pe marile ecrane pe „Văduva neagră”

180
Scarlett Johansson o aduce pe marile ecrane pe „Văduva neagră” - filme2-1625843429.jpg

Articole de la același autor

În sfârşit, a venit weekend-ul, deci vă reînnoim invitaţia la film. Pentru aceste ultime zile ale săptămânii, vă propunem câteva noi titluri. Filmele pot fi vizionate la orice cinematograf din Constanţa. În „Milkshake exploziv”, Sam (Karen Gillian) avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasină de elită, a fost forţată să o abandoneze. Sam a fost crescută de un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Sam, care a călcat pe urmele mamei ei, este o asasină de temut şi îşi foloseşte „talentul” pentru a şterge urmele celor mai periculoase eşecuri ale sindicatului. Aşadar, pe cât de eficientă, Sam este pe atât de loială, dar când o lovitură de mare risc dă greş, Sam trebuie să aleagă între loialitatea faţă de firmă şi protejarea unei fetiţe inocente, de numai opt ani, Emily (Chloe Coleman). Ajunsă acum ea însăşi o ţintă vie, Sam are o singură şansă dacă vrea să scape cu viaţă: să facă echipă cu mama ei şi cu asociatele acesteia (Angela Basset, Michelle Yeoh şi Carla Gugino), cunoscute sub numele de „bibliotecarele”.

Pelicula „Văduva neagră” o aduce în prim plan pe misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestră în spionaj şi tehnici de infiltrare, expertă în arte marţiale, cu o agilitate excepţională. Ea devine supereroina „Văduva neagră“ şi este nevoită să se confrunte cu forţe la care nu se gândise până acum. Acţiunea are loc după evenimentele din „Captain America”, războiul civil, atunci când Natasha este forţată să îşi înfrunte trecutul.

„Ghici cine mai vine la cină” o aduce în centrul atenţiei pe Abby, care de-abia aşteaptă să petreacă o cină liniştită de Thanksgiving împreună cu prietena ei cea mai bună, Molly. Din păcate, planurile celor două prietene sunt aruncate-n aer, când la cină li se alătură noul iubit al lui Molly şi mama lui excentrică. Un alt film interesant este „Spiral: Următorul Capitol Saw”, în care o minte genială, dar sadică dezlănţuie un mod bolnav de a face justiţie. Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliţiei (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel Banks (Chris Rock) şi partenerul său începător (Max Minghella) se ocupă de o investigaţie a crimelor care amintesc într-un mod tulburător de trecutul înfiorător al oraşului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3246 secunde