Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în acest weekend

328
Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în acest weekend - filme-1627063906.jpg
După o zi de stat la plajă, seara, vă puteţi relaxa şi cu un film bun, iar dacă aveţi copii, îi puteţi lua şi pe ei la cinematograf, unde pot viziona o peliculă potrivită vârstei lor. În rândurile ce urmează vă sugerăm doar câteva titluri din multitudinea de filme pe care le puteţi alege.

Foarte aşteptat de public, filmul „O croazieră în junglă” vă introduce în atmosfera începutului de secol XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcaţiune fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de ştiinţă, şi cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieţii, despre care se crede că deţine puteri vindecătoare. În tot acest timp, protagoniştii trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice şi a unei expediţii germane concurente. Filmul are la bază una dintre atracţiile principale ale parcului tematic „Disneyland”.

Acţiunea din „Old: Prizonierii timpului” se învârte în jurul unei familii aflate în vacanţă, într-o zonă tropicală, care realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viaţa la o singură zi.

„Scapă, dacă poţi 2! Turneul Campionilor” este continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial. În acest cadru, şase oameni se află blocaţi fără voia lor într-o altă serie de camere de evadare, descoperind cu încetul ce au în comun pentru a supravieţui …şi descoperind că deja au jucat cu toţii acest joc.

„Familia Crood“ a reuşit să supravieţuiască unei serii întregi de pericole şi dezastre, de la creaturi preistorice cu colţi ucigaşi, la nici mai mult, nici mai puţin decât apocalipsa. Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Familia Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească „acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toţii în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-şi construiască un cămin. După ce descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri şi se bucură că au găsit în sfârşit căminul ideal, eroii noştri dau nas în nas cu o altă familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici. În momentul în care părea că nu există vreo şansă ca cele două familii să se înţeleagă, o ameninţare comună le face să-şi accepte diferenţele şi să purceadă împreună într-o aventură de neuitat, care îi va ajuta să-şi construiască un viitor împreună. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2054 secunde