La solicitarea publicului constănțean, a doua reprezentație cu ”Desculț în parc”, la Casa de Cultură

2665
La solicitarea publicului constănțean, a doua reprezentație cu ”Desculț în parc”, la Casa de Cultură - x-descult-in-parc-1717584535.jpg

Articole de la același autor

Biletele pentru spectacolul „Desculț în parc” de luni, 17 iunie, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-au epuizat imediat după ce a fost anunțată revenirea lui Mihai Bendeac pe această scenă.

Așa încât, la solicitarea publicului constănțean, a fost lansată cea de-a doua reprezentație "Desculț în parc" în Constanța! Aceasta se va juca tot pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, marți, 18 iunie, începând cu ora 19.

„Desculț în parc”, de Neil Simon, este o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți, care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea.

este o comedie excepțională, scrisă în anul 1963. Piesa s-a jucat mai întâi cu mare succes pe Broadway, mai apoi în întreagă lume. În anul 1967 piesa a fost ecranizată într-o distribuție de excepție - în rolurile principale: Robert Redford și Jane Fonda - scenariul filmului fiind scris de însuși autorul piesei. În 1968, pentru „Desculț în parc”, Neil Simon a fost nominalizat la premiile Writer Guild of America pentru Cel mai bun scriitor american de comedie.

DISTRIBUȚIE: Anca Dinicu, Mihai Bendeac, Mihaela Teleoaca, George Mihăiță, Șerban Georgevici, Matei Arvunescu. REGIE: Mihai Bendeac. SCENOGRAFIE: Iuliana Vilsan. LIGHTING DESIGN: Alin Popa. MUZICĂ ȘI SOUND DESIGN: Mihnea Irimia

Preț bilet: 229 lei; 209 lei; 189 lei; 169 lei; 149 lei; 129 lei; 109 lei; 89 lei.

Biletele sunt disponibile pe poftimcultura.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2065 secunde