„Lecții de viață” cu mare impact asupra elevilor Colegiului de Arte

576
1
„Lecții de viață” cu mare impact asupra elevilor Colegiului de Arte - lectiideviatacolegiuldearte-1666698415.jpg

Articole de la același autor

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cu Penitenciarul Poarta Albă au inițiat un proiect foarte interesant, intitulat „Lecții de viață”, care presupune interacționare cu persoane private de libertate.

În cadrul acestui proiect, elevi din clasele a IX-a B și D, a X-a C și D, a XI- a și a XII-a D și profesori Colegiului Național de Arte „Regina Maria” (Cristina Comănescu, Felicia Georgescu și Daniela Stroia), cu acordul conducerii instituției, s-au deplasat la Penitenciarul Poarta Albă. Emoționați, dar motivați, elevii și profesorii au urmat procedura de intrare în penitenciar și s-au alăturat cadrelor de specialitate pentru o activitate educativă, la care s-au alăturat persoane private de libertate. Activitatea a avut că scop prevenția delicvenței juvenile, conștientizarea, de către cei prezenți, a efectelor negative ale implicării în acte antisociale.

„A fost o activitate cu un mare impact asupra tuturor celor implicați. Mulțumim pentru susținere inițiatorilor proiectului, conducerii instituției, doamnelor profesoare Scupi Luminița, Irimia Diana, Vrînceanu Irina, Bujin Cornelia și nu în ultimul părinților, mereu implicați, care au asigurat transportul elevilor”, au transmis profesorii coordonatori. 

Comentează știrea

Interesant
25 octombrie 2022
activitate educativă

"Activitate educativă", era interesant poate de precizat in linii mari si continutul. Intuiesc, poate si povesti de la altii.(daca e asa poate in mod anonim povestea si interpretarea participantilor : aspecte de morala, legale, ce am invatat din, la ce a fost util, eu cind o sa fiu mare ...)

Pagina a fost generata in 0.3924 secunde