Vrei o carieră în Poliţie? Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa recrutează candidaţi

327
Vrei o carieră în Poliţie? Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa recrutează candidaţi - xvreisadeviipolitist-1666699323.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa recrutează candidaţi pentru admiterea în unitățile de învățământ postliceal din subordinea I.G.P.R.


Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia este 17.11.2022, orele 16.00, la sediul I.P.J. Constanța – Serviciul Resurse Umane. Documentele vor fi prezentate de către candidat, în original, urmând a fi certificate pentru conformitate, în prezenţa acestuia conform prevederilor legale.


Candidaţii recrutați de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța susțin proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, aleea Privighetorilor nr. 1-3, în perioada 23.11-29.11.2022.


Repartizarea, planificarea și rezultatele obținute sunt aduse la cunoștința candidaților prin postarea acestora pe site-ul oficial al unităților de învățământ pentru care au optat candidații, precum și al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.
ATENȚIE! La proba de evaluare a performanței fizice nu se admit contestații, repetări sau reexaminări.


Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 10 decembrie 2022 în municipiul Constanța, informații privind locația, fiind postate ulterior, printr-un anunț pe site-ul de internet al I.P.J. Constanța www.ct.politiaromana.ro, secţiunea Carieră – Admitere.


Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 25 ianuarie 2023.


Toate informaţiile privitoare la admitere pot fi accesate AICI


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6 secunde