Automobile Bavaria, reacție în scandalul BMW-urilor noi pentru Poliția Română: "Autospecialele ofertate IGPR nu reprezintă mașini de lux"

259
Automobile Bavaria, reacție în scandalul BMW-urilor noi pentru Poliția Română:

Articole de la același autor

Directorul general al Automobile Bavaria afirmă că autospecialele BMW ofertate Poliției Române nu reprezintă mașini de lux, iar Michael Schimdt nu mai deține nicio funcție în cadrul companiilor din România,


"Autospecialele BMW 320ix ofertate IGPR nu reprezintă mașini de lux. Acestea sunt inscripționate, dotate cu sisteme de avertizare optică și acustică, baterie suplimentară pentru echipamente speciale și set suplimentar de roți de iarnă.", se precizează în comunicatul transmis de Automobile Bavaria.


"Sunt autovehicule special concepute pentru autorități și ofertate la un preț special. Mai mult, pe întreaga durată a derulării contractului ne-am angajat să menținem prețul stabilit, chiar dacă pe piața auto ar putea avea loc schimbări care să determine o majorare a prețurilor de listă”, a mai precizat compania.

Precizările vin după ce Sindicatul Europol a acuzat Ministerul Afacerilor Interne că a organizat o licitație cu dedicație, deoarece doar modele BMW s-ar fi putut califica după criteriile stabilite în caietul de sarcini.Citește mai departe





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6452 secunde