”Meciul de comedie” se joacă în Sala Studio a Teatrului de Stat

253
”Meciul de comedie” se joacă în Sala Studio a Teatrului de Stat - meciul1-1652605410.jpg
Astă-seară, 15 mai, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța își invită spectatorii la „Meciul de comedie”, regia Dragoș Muscalu, spectacol interactiv de improvizație teatrală.

Fiecare reprezentație este diferită, bazându-se pe sugestiile spectatorilor. Ei sunt aceia care le dau idei actorilor, atât pentru subiecte, cât și pentru stilurile pe care trebuie să le abordeze, rezultând un „produs” la comandă, care solicită atât imaginația publicului, cât și creativitatea interpreților. Tot spectatorii, prin aplauzele lor, decid care dintre cele două echipe ce se înfruntă pe scenă – Real Stavrid sau AC Biban - este câștigătoarea meciului.

Pe teren: Mirela Pană, Florina Stănculeț, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Ecaterina Lupu, Ștefan Mihai. Actorii sunt acompaniați live de pianistul Vlad Pasencu, și el improvizator, dar în muzică, creând ritmuri adecvate poveștilor inventate de actori pornind de la un cuvânt, un nume sau o meserie. Arbitrul va fi, la reprezentația de duminică, actorul Andrei Bibire. Scenografia este creată de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Biletele pot fi achiziționate la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, între orele 11:00 – 19:00, dar și online, pe platforma MyStage: http://bit.ly/2lr2cFz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4684 secunde