Ministerul Educației: "Între 29 mai și 7 iunie e programată înscrierea la prima sesiune de Bacalaureat"

189
Ministerul Educației:

Articole de la același autor

Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară înscrierii la prima sesiune de bacalaureat vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare, a transmis vineri Ministerul Educației.


„Conform Calendarului examenului de bacalaureat 2023, în perioada 29 mai – 7 iunie este programată înscrierea candidaților la prima sesiune de examen”, potrivit aceleași surse.


„Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară acestui tip de activitate vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare pentru realizarea înscrierii. Ministerul Educației continuă să comunice permanent cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București pentru evitarea situațiilor care ar putea crea sincope în desfășurarea activităților care vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, cu respectarea cadrului legal impus de contextul protestului personalului din învățământul preuniversitar”, se precizează în comunicatul Ministerului Educației.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4095 secunde