Modificări la echivalarea unei probe orale din cadrul Bacalaureatului 2023

382
1
Modificări la echivalarea unei probe orale din cadrul Bacalaureatului 2023 - examene-1667389215.jpg

Articole de la același autor

Conform ordinului 4796 publicat în Monitorul Oficial la începutul lunii septembrie, absolvenții clasei a XII-a care vor să nu mai susțină în cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea 2023 proba de evaluare a competențelor lingvistice pot face acest lucru cu certificat de B1 Preliminary sau nivel superior în cadrul căruia a fost obținut calificativul A, B sau C.

Așadar, elevii de clasa a XII-a care doresc să-și echivaleze proba C de evaluare a competențelor lingvistice cu un certificat Cambridge trebuie să se pregătească pentru schimbări.

Cu alte cuvinte, candidații care doresc să-și ateste un anumit nivel lingvistic printr-o certificare Cambridge English trebuie să susțină direct examenul al cărui nume include nivelul dorit. De exemplu, un elev care dorește să-și certifice nivelul B1 la bacalaureat se va pregăti și va susține examenul Cambridge B1 Preliminary la care trebuie sa obțină minim B1.

Chiar dacă aceste schimbări nu modifică în niciun fel structura și valabilitatea examenelor Cambridge, ele anulează procedura prin care elevii de clasa a XII-a își puteau folosi rezultatele extinse ale unor certificate cu rezultat imediat inferior celui susținut în vederea echivalării.

 

Comentează știrea

Micul Mazgalici
2 noiembrie 2022
Context de Intelegere Tablou

Asta e pictura de ora cu Educatoare la Predare, nu e potrivita aici. La tricoias, daca tot e, pai macar asa in nuante colorate daca asta e Bugetul ! (ton de 8 pe alb-negru). Dupa ce colorom dupa model, il probam si vine armonie pe clasa. Vedeti si pe poza, piticii cam deculpati de context ... sint ai nostii geniali dar e 15 ani virsta internationala legala de munca. Ce facem ? ii facem cu facultate la XII anisori si dupa ai la Vapor cu Papusa Fermecata ?

Pagina a fost generata in 0.828 secunde