"Oscar şi Tanti Roz" vă aşteaptă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța

1615

Articole de la același autor

Joi, 12 octombrie, de la ora 19.00, sunteţi aşteptaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa „Oscar şi Tanti Roz”, de Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Chris Simion Mercurian. Din distribuție fac parte: Oana Pelea, Marius Manole, Cristina Casian, Antoaneta Cojocaru.

Potrivit organizatorilor, spectacolul nu este doar povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu, ci este povestea noastră, a tuturor. Totodată, există în textul lui Eric Emmanuel Schmitt un mesaj tulburător, și anume că oricare dintre noi poate fi Oscar, dar cu un dram de noroc în plus.

Cu „Oscar şi Tanti Roz”, arată criticile de până acum, teatrul redevine un spaţiu al excelenţei, unde spectatorii vin să vadă adevărul. Altfel spus, spectacolul de la Teatrul „Bulandra” este unul profund, puternic şi tulburător despre viaţă şi moarte. Romanul lui Eric Emmanuel Schmitt, dramatizat și adus pe scenă capătă o forță uluitoare. Adina Mastalier, scenografa spectacolului, a reușit să ridice într-un spațiu limitat o construcție elaborată, cu numeroase compartimente secrete, care sunt revelate publicului puțin câte puțin, schimbând perspectiva privitorului și povestind în imagini și lumini rutina vieții de spital. Oana Pellea (Tanti Roz) este o combinație de fragil și forță, de tandrețe și iubire necondiționată, care, încă de la început, vă va cuceri. Cuplul pe care-l face cu Marius Manole (Oscar) are o chimie aparte, o sinceritate care lucrează organic asupra spectatorului. De asemenea, Cristina Casian (Bacon) și Antoaneta Cojocaru (Peggy Blue) sunt două prezențe care, în ecuația spectacolului, spun povestea speranței. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4128 secunde