Unde petrecem timpul liber. Weekend plin de evenimente, la malul mării

2119
Unde petrecem timpul liber. Weekend plin de evenimente, la malul mării - fond-weekend-cultural-2-1692902292.jpg

Articole de la același autor

Ultimul weekend din luna august va fi unul plin de evenimente care mai de care mai interesante. Atât constănțenii, cât și turiștii se vor putea delecta cu o mulţime de evenimente care îi vor întâmpina în parcuri, în centrul vechi al orașului sau în stațiunea Mamaia. Aşa că, dacă nu v-ați făcut încă programul pentru acest sfârșit de săptămână, vă ajutăm să vă hotărâți.

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - SEAS 2023 continuă vineri, 25 august, ora 21:00, la Teatrul de Vară Soveja, cu piesa „Tartuffe sau impostorul”, iar duminică, 27 august, ora 21:00, în aceeaşi locaţie, cu spectacolul „1,2,3…BÉBÉ”. Iubitorilor muzicii clasice li se recomandă vineri, 25 august, de la ora 20:00, în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, „Iubirea în muzică”, sâmbătă, 26 august, de la aceeaşi oră puteţi viziona „Sub soarele Italiei”, iar duminică, 27 august, ora 20:00, „Amor caliente”.

Până la data de 27 august, în Parcul Tăbăcărie-zona Amfiteatru, veţi avea parte de evenimentul „Seri deTeatru și Muzică la Pontul Euxin”. Vineri, 25 august, de la ora 21:00, are loc piesa de teatru „Extrem”, sâmbătă, 26 august, ora 21:00, vă puteţi delecta cu un concert de muzică pop, iar duminică, 27 august, cu spectacolul „Yom Kippur”.

Tot până pe 27 august, pe plaja „Gaya” Constanța se desfăşoară „SeaWave Film Fest”. Ca urmare, în toate aceste zile, de la ora 20:15 vor fi prezentate scurtmetrajele participante la concursul organizat în cadrul festivalului. Astfel, pe 25 august, de la ora 21:45 aveţi posibilitatea de a urmări pelicula „Nunți, botezuri, înmormântări”, pe 26 august, va rula filmul „Taximetriști”, iar pe 27 august se va desfăşura Gala premiilor „SeaWave Film Fest”. De precizat că pe 28, 29 și 30 august, de la ora 21:00 vor avea loc proiecții de lungmetraje surpriză.

De asemenea, între 24-27 august 2023, la malul mării are loc proiectul cultural „Constanța - istorie, vecinătate, multiculturalitate”. Constănțenii și turiștii interesați de istorie, cultură și patrimoniu cultural pot lua parte la simpozioane științifice, vernisarea de expoziții temporare, prezentări de carte, tururi ghidate la lăcașele de cult din Peninsula Constanței și ateliere meșteșugărești medievale. Un alt eveniment mult aşteptat este Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, care se va desfăşura între 25 și 27 august, în Piațeta „Perla” din Mamaia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5106 secunde