”Păpuși pentru copii mici și mari”, expoziție tematică vernisată de un istoric constănțean

215
”Păpuși pentru copii mici și mari”, expoziție tematică vernisată de un istoric constănțean - expozitie-papusi-1685012584.jpg
Luni, 29 mai, la ora 11, istoricul Lavinia Dumitrașcu, vernisează, cu ocazia Zilei Copilului, expoziția „Păpuși pentru copii mici și mari” – din colecția personală a Laviniei.

Este un cadou oferit copiilor și celor care păstrează o frântură din sufletul de copil. „De asemenea, este un mod de a le mulțumi celor mici pentru că ne ajută să mergem mai departe cu zâmbetul pe buze și cu bucuria de a oferi oamenilor din sufletul nostru”, transmit inițiatorii.

Invitați speciali: Andrei Neagu – ArtAntik Gallery , Grădinița „2 Pitici” și Școala Gimnazială Nr. 22 „I.C. Brătianu”.

Expoziția, realizată în colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, va fi deschisă publicului între 29 mai - 28 iunie 2023.

„Vă aștept la expoziția cu păpuși! E făcută din suflet pentru copii, de ziua lor. Nu este doar pentru copiii mici, ci și pentru copiii mari, trecuți de mai mult sau de mai puțin timp de vârstă copilăriei. Pentru că, nu-i așa, fiecare dintre noi păstrează în suflet o frântură de copilărie...

Și pentru a le mulțumi copiilor, care, atunci când sunt obosită, stresată sau supărată, îmi încarcă bateriile pentru a merge mai departe cu zâmbetul pe buze și cu bucuria de a oferi oamenilor din  sufletul meu”, afirmă Lavinia Dumitrașcu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3574 secunde