Peste cinci decenii și jumătate dedicate învățământului special constănțean

627

Articole recomandate

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" din Constanța a sărbătorit 55 de ani de existență, prilej cu care s-au reîntâlnit generațiile de cadre didactice care au contribuit la dezvoltarea învățământului special, cu mai tinerii lor colegi, care-și folosesc cunoștințele și experiența în educarea copiilor cu cerințe educative speciale, având ca scop integrarea acestora în societate.

Au fost momente pline de nostalgie și de bucurie, atât pentru colegii mai vârstnici, cât și pentru cei tineri, în care unii și-au exprimat admirația pentru modul în care arată școala și se desfășoară activitățile didactice și terapeutice cu elevii cu cerințe educative speciale, iar ceilalți și-au exprimat recunoștința față de colegii care au contribuit la afirmarea școlii. Evenimentul a fost marcat prin activități educative și cultural-artistice.

"Ne-am bucurat de prezența unor invitați speciali din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, dar și din cadrul Consiliului Județean Constanța, DGASPC Constanța, CJRAE Constanța, CȘEI «Albatros» Constanța, CȘEI «Maria Montessori» Constanța, a absol-venților școlii și a părinților elevilor școlii noastre", a declarat directorul instituției aniversate, prof. Carmencita Caiali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Proiectul CORAL, la final
Joi, 05 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Abandonul școlar, încotro?
Pagina a fost generata in 1.6708 secunde