Prof. dr. Traian BRĂTIANU - UN ZIAR, UN DESTIN

40579
Prof. dr. Traian BRĂTIANU - UN ZIAR, UN DESTIN - 1-traian-bratianu-1689273827.jpg

Articole recomandate

În ziarul Dobrogea Nouă din 27 octombrie 1965, pe vremea când încă eram student, a fost publicat reportajul meu „Inovatori și inovații“. Era prima colaborare cu acest cotidian și nu știam atunci că destinul lui se va împleti cu al meu, vreme de mai multe decenii. Doi ani mai târziu, la terminarea facultății, cartea mea de muncă se deschidea aici și se închidea, tot aici, 41 de ani mai târziu, odată cu pensionarea. În tot acest răstimp, am publicat mii de texte jurnalistice și am ocupat în redacție aproape toate funcțiile, de la redactor stagiar la redactor șef și director coordonator.



Pentru mine, Dobrogea Nouă, revenită apoi, în 1989, la numele inițial de Cuget Liber, a reprezentat o a doua familie, cu numeroși colegi de reală probitate profesională, dar și o școală jurnalistică unde s-au format și au activat mulți gazetari de valoare, unii dintre ei continuându-și activitatea în universități, unde au pregătit noi generații de specialiști în arta comunicării.


O reală oglindă a realităților dobrogene și nu numai, Cuget Liber a ajuns astăzi la 10.000 de numere, dovedind astfel că este cea mai longevivă și valoroasă tipăritură din ținutul transdunărean.


Ce-i doresc eu la această aniversare? Să fie întotdeauna alături de cititorii săi cu informații, reportaje, anchete interesante; să respecte ca și până acum adevărul; să continue să fie un bastion al presei printate.


LA MULȚI ANI, CUGET LIBER!


Prof.dr. Traian BRĂTIANU - fost redactor șef Cuget Liber în perioada 1997- 2001


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4296 secunde