Timpul te-a făcut mai puternic, mai tânăr! La mulți ani, "Cuget Liber"!

43016
Timpul te-a făcut mai puternic, mai tânăr! La mulți ani,

Articole recomandate

Dragul meu „Cuget Liber”, iată că, ajuns la ediția cu numărul 10.000, te menții tânăr, activ, bine documentat și vertical, așa cum ai fost și în decursul celor 30 de ani pe care i-am împărțit cu tine.



Ai trecut prin vremurile deosebit de grele din timpul ocupației sovietice, regimului comunist, reformelor politice și economice de după Revoluția din Decembrie 1989, crizelor economice și schimbărilor de putere ce au urmat.


Ai fost martorul răsturnărilor din sistemul de valori al societății, dar și al schimbărilor tehnologice. Ai evoluat, trecând cu succes de la era tiparniței, a mașinii de scris și a edițiilor exclusiv pe hârtie, la cea a computerului și edițiilor digitale. Iar cititorii tăi te-au urmat în spațiul virtual.


Ți-ai împărțit existența cu generații întregi de jurnaliști. Ei ți-au dat viață, conținut, vigoare, putere, ajutându-te să fii mereu în slujba publicului, să servești interesele Constanței, Dobrogei, României. Ei, redactorii, te-au făcut să trăiești glorios și îndrăgit de public, să fii viu, bogat în informații, plăcut la citit, căutat de public!


Datorită jurnaliștilor care, prețuindu-te și iubindu-te ca pe un frate, ți-au dăruit zeci de ani din viața lor, munca și priceperea lor, ai reușit să depășești, în forță și cu mândrie, momentele dificile, când cei vremelnic aflați la conducerea unor instituții ale puterii locale s-au străduit să te lovească, să te suprime. Atunci, cititorii și admiratorii au fost alături de tine și de jurnaliști, ajutându-vă să treceți cu bine peste obstacole.


Dragul meu „Cuget Liber”, Timpul te-a făcut mai puternic, mai tânăr! În schimb, pe mine, vârsta înaintată m-a obligat să mă despart fizic de tine, după o frăție de 30 de ani. Dar cu sufletul sunt, în fiece clipă, alături de tine!


Astăzi, la ediția cu numărul 10.000, îți urez: tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte! La mulți ani, „Cuget Liber”!


Ion TIȚA-CĂLIN – fost redactor și redactor șef al ziarului Cuget Liber


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6256 secunde