Mihalache Bocai: Cred cu tărie că activitatea voastră a sporit credibilitatea publicaţiei

41755
Mihalache Bocai: Cred cu tărie că activitatea voastră a sporit credibilitatea publicaţiei - 2-mihalache-bocai-1689279493.jpg

Articole recomandate

Stimați colegi, sunt onorat să vă transmit un sincer „La mulți ani!” cu prilejul frumoasei voastre aniversări! Felicitări pentru activitatea ce o depuneţi, în condiţiile unei permanente provocări, temeiniceşte la rădăcina unui brand jurnalistic foarte cunoscut şi consacrat în peisajul publicisticii constănţene, şi nu numai!

Cititorii au apreciat şi apreciază profesionalismul echipelor care au lucrat şi lucrează în această redacţie, obiectivitatea informaţiilor, calitatea bună a articolelor, dar şi tendinţa manifestă de a promova şi proteja spiritul de independenţă al ziarului, în faţa unui politicianism agresiv şi găunos.



Cred cu tărie că activitatea voastră a sporit credibilitatea publicaţiei, a adus echilibru în peisajul jurnalistic dobrogean. Rigurozitatea documentării, capacitatea de sinteză, dar şi bunul simţ au reprezentat armele cu care echipele „Cuget Liber” au răspuns şi răspund prompt la presiuni, ameninţări şi atacuri gândite de demnitari locali sau oportunişti, veleitari şi parveniţi din administraţie.
Toate acestea au atras aprecierea, respectul şi interesul cititorilor.



Astăzi, într-o arenă socială dinamică, de cele mai multe ori dură, într-o lume în care scara de valori s-a întors cu susul în jos, răspundeţi cu brio şi multă seriozitate cerinţelor de informare ale cititorilor.


Vă urez un efort creator cât mai benefic, pentru comunitatea constănţeană, şi nu numai.


Nu renunţaţi la demnitate, reguli deontologice, morală şi devotament profesional! Faceţi totul bine şi foarte bine şi în formatul online!
Felicitări sincere!

Mihalache Bocai

Fost redactor-șef al ziarului Cuget Liber şi director al Trustului de Presă Cuget Liber


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4265 secunde