Conf.univ.dr. Aurelia Lăpușan: Cuget Liber a fost și a rămas o școală de jurnalism pentru tineri

41919
Conf.univ.dr. Aurelia Lăpușan: Cuget Liber a fost și a rămas o școală de jurnalism pentru tineri - 3-aurelia-lapusan-1689274921.jpg

Articole recomandate

Cuget Liber – 10.000 de ediții. O cifră impresionantă cu atât mai mult cu cât ea își lipește de brand și tradițiile de aproape opt decenii ale publicației dobrogene, multă vreme singura în peisajul jurnalistic local. Longevitatea este doar atuul care se adaugă celorlalte atribute: profesionalism, continuitate, inovație, modernism, audiență, impact.



Cuget liber a fost și a rămas o școală de jurnalism pentru tineri, a fost și a rămas martor emblematic al vieții orașului nostru în toate etapele existenței sale de după 1944.


Am parcurs împreună foarte mulți ani. I-am scris istoria la aniversarea a șapte decenii de existență.


Pentru mine, Cuget Liber rămâne un element major al identităţii profesionale, o legitimare prin forţa lui propulsivă, un spaţiu de creaţie rezervat unei prospectări a civismului local. Pentru toate ce mi s-au întâmplat în această redacție aduc mulțumirile mele tuturor: celor ce-au fost și nu mai sunt, celor ce sunt și celor ce vor veni.


Păstrez și astăzi mândria de apartenență la spiritul lui și mă legitimez ca atare.


Conf.univ.dr. Aurelia Lăpușan,

fost redactor, redactor șef și director general al Trustului Cuget Liber, cu 35 de ani de muncă neîntreruptă în aceeași redacție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde