S-a dat startul înscrierilor la incursiunea în inima Constanței vechi

180
S-a dat startul înscrierilor la incursiunea în inima Constanței vechi - xconstantaveche-1652872392.jpg
Vineri, 20 mai, în interval orar 17.30-19.30, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, organizează proiectul Tur Cultural „Jean Constantin”, în colaborare cu Diana Slav (ghid turistic) ce are ca scop incursiunea în inima Constanței vechi și, totodată, marcarea Zilei Constanței.

Organizatorii își doresc să vină astfel în întâmpinarea constănțenilor cu o plimbare „la pas” în zona peninsulară, unde ghidul excursiei Diana Slav va povesti mai multe despre istoricul clădirilor emblematice ale Constanței. Grupul poate avea până la 70 de participanți.

În urma proiectelor de gen realizate în orașul Constanța, Diana Slav a atras atenția atât turiștilor, cât și constănțenilor, organizând periodic astfel de excursii „la pas”. Pe lângă informațiile istorice, pasiunea pentru Centrul Vechi al Constanței a făcut ca fiecare plimbare alături de Diana Slav să fie un succes.

Plecarea se va face din fața Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, se continuă cu casa în care a locuit Jean Constantin, Teatrul de Stat Constanța, Zidurile Cetății, Parcul Primăriei, Lupoaica, Muzeul de Artă Populară, Piața Ovidiu, Moschee, Str. Nicolae Titulescu, Catedrala, Faleză și Far Genovez.

Înscrierea este gratuită și se va face online pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret ”Jean Constantin”, telefonic la: 0770431994, sau la sediul din B-dul Ferdinand nr. 56.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6389 secunde