Horațiu Mălăele, pe scena Centrului „Jean Constantin”

339
Horațiu Mălăele, pe scena Centrului „Jean Constantin” - 17309770675051902684920106314770-1650454933.jpg
Astăzi, 20 aprilie, de la ora 18,30, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, maestrul Horațiu Mălăele aduce spectacolul „Sunt un orb”, în care combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.

Farseur din vocație, cu șarm, inteligența și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe „lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descria Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului „Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeți atât de diferiți că stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Convins că râsul va mântui, spectacolul „Sunt un orb" cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Malalele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de ras în hohote“.

Prețul unui bilet este de 108 lei pe bilete.sublime.ro/bilete-sunt-un-orb-horatiu-malaele-constanta-72021.

 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7122 secunde