Filme bune, în premieră, la Centrul "Jean Constantin"

200
Filme bune, în premieră, la Centrul
După ce vineri, 1 aprilie, a avut loc premiera filmului „Sonic the Hedgehog”, o nouă adaptare după binecunoscuta serie de jocuri video, o experientă pentru publicul de toate vârstele, sâmbătă, 2 aprilie, a venit rândul unei premiere semnate Pedro Almodóvar.

Filmul „Madres Paralelas/Mame paralele” surprinde emoțiile cameleonice înscrise pe chipurile unor femei bântuite de propriile secrete. Fotografa Janis (Penélope Cruz) și adolescenta Ana (Milena Smit), două femei singure, care au rămas gravide accidental, se întâlnesc pe coridorul spitalului în care urmează să nască. Janis, o femeie la vârsta a doua, nu regretă și se simte împlinită, în timp ce Ana este speriată și traumatizată. Filmul rulează sâmbătă și duminică, de la ora 17:30.

Cea de-a treia premieră a acestui week-end este lungmetrajul „Morbius”, descris de critici ca fiind o capodoperă Marvel, care îl are în prim plan pe personajul de benzi desenate Dr. Michael Morbius – vampirul viu.

Având o boală rară a sângelui și hotărât să-i salveze pe ceilalți care au aceeași soartă, Dr. Morbius (Jared Leto, câștigătorul Premiului Oscar) încearcă un tratament periculos. După ce pare să aibă un succes uimitor, o parte întunecată din el se dezlănțuie. Răul va fi învins de bine? Sau Morbius va ceda noilor lui porniri misterioase? Michael Keaton, Jared Leto, Matt Smith, Jared Harris și Adria Arjona vă dau întâlnire sâmbătă și duminică de la 15:00 si 20:00.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.Pagina a fost generata in 0.2889 secunde